Evinizin 'Kalbi' Burada Atacak - Son Dakika
Güncel

Evinizin 'Kalbi' Burada Atacak

Evinizin \'Kalbi\' Burada Atacak

Tasarım, dekorasyon ve mimarlık sektörlerini aynı çatı altında birleştiren ZEYNEP ILICALI'nın yeni projesi 'Dekorazon.com' ile evinizin kalbi burada atacak.

27.03.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2010 yılında "Thanx.Co" markasıyla mimarlık alanında hizmet vermeye başlayan Zeynep Ilıcalı, şimdi de ev ve yaşam alanındaki tecrübelerini bir e-ticaret sitesi ile devam ettiriyor. Dünya markalarının en renkli ve farklı tasarımlarını bulabileceğiniz 'Dekorazon.com', her zevke hitap eden ürün çeşitliliğiyle iç dekorasyonda çığır açıyor.

Bugüne kadar yaptığı mimari projelerde alışılmışın dışına ve en son yenilikleri takip ederek müşterilerine modern bir çizgide yenilikçi ve özgün tasarımlar sunan Zeynep Ilıcalı, 'Dekorazon.com' adlı internet sitesiyle hayatınızı daha da eğlenceleli hale getiriyor. Mutfaktan banyoya, ev tekstilinden aksesuvara, mobilyadan aydınlatmaya evinizin her köşesi için pek çok alternatif bulabileceğiniz 'Dekorazon.com' sitesinde, ayrıca Zeynep Ilıcalı'nın kendi seçtiği ve yalnızca 'Dekorazon.com'da bulunabilecek özenle seçilmiş ürünleri de tüketicilerin beğenisine sunacak. İspanyolcada "kalpten gelen" anlamındaki "Dekorazon" evlerinizin kalbini fethetmeye hazır görünüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Evinizin 'Kalbi' Burada Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement