Evlerinden Kaçan 6 Çocuk, Karasu'da Bulundu - Son Dakika
Güncel

Evlerinden Kaçan 6 Çocuk, Karasu'da Bulundu

İstanbul Sancektepe'de dün öğle saatlerinde parka gitmek için evden ayrıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan yaşları 13 ile 14 olan 6 çocuk, Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde bulundu.

11.06.2016 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sancektepe'de dün öğle saatlerinde parka gitmek için evden ayrıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan yaşları 13 ile 14 olan 6 çocuk, Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde bulundu.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi'nde arkadaş olan ortaokul 8.'inci sınıf öğrencisi 3'ü kız, 6 çocuk, dün öğle saatlerinde ailelerinden izin alıp parka gitmek için evlerinden ayrıldı. Eve dönmeyen çocukların aileleri, durumu polise bildirdi. Ailelerin endişeli bekleyişi sürerken, çocukların Karadeniz'e sahili bulunan Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde olduğu bilgisi geldi.

Karasu'da çadır kurarak tatil yaptıkları öğrenilen çocuklara ulaşan aileleri, polise haber verdi. Polis, çocukları sahilde bulduktan sonra polis merkezine getirdi. Ailelerin çocuklarını almak üzere Sakarya'ya gelmek için yola çıktıkları belirtildi. - Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evlerinden Kaçan 6 Çocuk, Karasu'da Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement