Evli ve Öfkeli 24. Bölüm Fragmanı Yayında! - İzle - Son Dakika
Güncel

Evli ve Öfkeli 24. Bölüm Fragmanı Yayında! - İzle

Evli ve Öfkeli 24. Bölüm Fragmanı Yayında! - İzle

ATV'nin sevilen dizisi Evli ve Ökeli Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek.

01.04.2016 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV'nin sevilen dizisi Evli ve Ökeli Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek. Başrollerinde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ayça Erturan, Sarp Akkaya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin 24. yeni bölümü yayınlandı.

Evli ve Öfkeli bu Pazar akşamı 20.00'da ATV ekranlarında kaçırmayın

DİZİNİN KONUSU

Evli ve Öfkeli kocaları tarafından aldatılan dört kadının hikayesini konu alıyor.

Dilek, Seray, Esra ve Mine; Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulurlar.

EVLİ VE ÖFKELİ 24. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Esra, Murat'tan öğrendiği gerçek ile yıkılır. Murat'ın çaresizliği herkesin durumu öğrenmesi ile öfkeye dönüşür. Macit ise Murat'ın evlilik kararının altında gizli bir sebep olduğunu düşünmektedir. Seray, Coşku ve ekibine yaptıklarının sonucu olarak Macit'e rağmen rolü alamaz. Deniz her zamanki gibi annesini kurtarmak için bir plan yapar. Dilek ve Mine aldıkları bir haber ile sarsılır.

Yıllardır görüşmedikleri dominant teyzeleri eşini kaybetmiştir ve cenaze için Türkiye'ye gelmiştir. Letafet teyzenin bilmediği gerçekler Dilek ve Mine'yi mecburi bir oyuna sürükler. Esra'nın acı çekiyor olmasını hazmedemeyen kızlar ellerinden bir şey gelmemesi nedeniyle kahrolmaktadır. Seray'ın ise boş durmaya niyeti yoktur.

Mine, hamilelik şokunu atlatamadan hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Hamileliğin sevincini yaşayamayan Mine'nin Cenk ile ilişkisi bir değişimin eşiğindedir. Esra'nın gerçek duygularını Seray sayesinde öğrenen Murat artık aşkının peşinden gitmeye kararlıdır. Seray ise mesleğinde yeniden dirilme fırsatı ile karşı karşıyadır fakat talihsizlikler peşini bırakmamaktadır. İbrahim, Dilek'in Tarık'a olan aşkının farkına vararak kendisinden beklenmeyen bir hamle yapar. Bu durum Dilek ile Tarık'ın yüzleşmesine sebep olacaktır. Mine, Cenk'in sürprizinin şaşkınlığını yaşarken Murat'ın ise Esra'ya bambaşka bir sürprizi vardır.

OYUNCULAR

Birce Akalay (Esra)

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.

Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan (Dilek)

Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya (Murat)

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Serkan Altunorak (Tarık)

Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Evli ve Öfkeli 24. Bölüm Fragmanı Yayında! - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement