Evli ve Öfkeli 25. Bölüm Fragmanında Güldüren Olay! - İzle - Son Dakika
Güncel

Evli ve Öfkeli 25. Bölüm Fragmanında Güldüren Olay! - İzle

Evli ve Öfkeli 25. Bölüm Fragmanında Güldüren Olay! - İzle

Atv ekranlarının hem güldürüp hem eğlendiren dizisi Evli ve Öfkeli yepyeni bölüm fragmanıyla sizlerle. Dizinin bu haftaki bölümünde şaşırtacak olaylar yaşanıyor.

08.04.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atv ekranlarının hem güldürüp hem eğlendiren dizisi Evli ve Öfkeli yepyeni bölüm fragmanıyla sizlerle. Dizinin bu haftaki bölümünde şaşırtacak olaylar yaşanıyor. Letafet Teyze yine ortalığı karıştırıyor. Evli ve Öfkeli yeni bölüm fragmanına detaylardan ulaşabilirsiniz.

Evli ve Öfkeli 25. yeni bölümüyle 10 Nisan 2016, Pazar saat 20: 00'de Atv'de!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Esra ve Murat'ın kavuşmasıyla herkes mutludur ancak gelen haber bomba etkisi yaratır. Tarık, Dilek'e yapacağı sürpriz için hazırlanırken Merve'nin de Tarık'a bir sürprizi vardır. Seray, başına geleceklerden habersiz, işi aldığı için heyecanlıdır. Coşku ve Deniz arasındaki yakınlaşma ise gizli gizli ilerlemektedir. Esra ve Murat şubede uygulamak için aldıkları karar yüzünden gerginken başka bir telaşın içinde bulurlar kendilerini; müfettiş gelmektedir. Mine ve Cenk ise çeyiz alışverişinde iki teyze arasında kalıp bunalınca Mine herkesten gizli büyük bir karar alır.

EVLİ VE ÖFKELİ 25. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Letafet teyzenin gelişi Mine ve Dilek'in düzenini değiştirir, iki kardeşi türlü oyunlar oynamaya mecbur eder. Bu mecburiyet karşısında Tarık ve Cenk'i zorlu bir sınav beklemektedir. Seray'ın işi alma ve Coşku'yu etkileme azmi, ummadığı hadiselere yol açarak iyice çıkmaza girmesine neden olur. Her şeyi öğrenen Didem, Esra ile yüzleşir.

EVLİ VE ÖFKELİ OYUNCU KADROSU

Birce Akalay-Esra

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı... Cihan'la evli.

Ebru Cündübeyoğlu-Seray

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY-Mine

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan-Dilek

Engin'in karısı, Merve'nin annesi... Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını... Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya-Murat

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Serkan Altunorak-Tarık

Ünlülerin spor eğitmeni... Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam. Sinan Eroğlu-CenkGenç, yakışıklı, çekici bir doktor. Yaşına göre oldukça olgun.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Evli ve Öfkeli 25. Bölüm Fragmanında Güldüren Olay! - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement