Evlilik Hazırlıkları Fuarı, Mehmetçiği Unutmadı! - Son Dakika
Güncel

Evlilik Hazırlıkları Fuarı, Mehmetçiği Unutmadı!

Evlilik Hazırlıkları Fuarı, Mehmetçiği Unutmadı!

Patika Fuarcılık tarafından 2-4 Şubat tarihleri arasında 16. kez düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı'nda düzenlenen gelinlik-damatlık defilelerinde ünlü isimler podyuma çıktı...

05.02.2018 08:58  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patika Fuarcılık tarafından 2-4 Şubat tarihleri arasında 16. kez düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı'nda düzenlenen gelinlik-damatlık defilelerinde ünlü isimler podyuma çıktı...

Evlenecek çiftleri sezonun yeni trendleriyle buluşturan Evlilik Dünyası Fuarı'nın ilk gününde açılış defilesini düzenleyen Seren Moda'nın SS18 koleksiyonunu, Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy'un da aralarında bulunduğu modeller tanıttı. Tamamı el işçiliği olan gelinliklerde Swarovski taşlarla işli gelinlikler büyük ilgi gördü. Çağla Şıkel'in taşıdığı ve 2,5 ayda hazırlanan el işlemesi 50 bin TL'lik gelinlik ve Özge Ulusoy'un taşıdığı 45 bin TL'lik gelinlik fuarın ilgi çeken modelleri arasında yer aldı.

Yusuf Çamöz&Turan Aksoy imzasını taşıyan tasarımlar, ziyaretçiler tarafından da büyük ilgi gördü.

ŞİNASİ GÜNAYDIN DEFİLESİNDEN MEHMETÇİK'E SELAM...

Evlilik Hazırlıkları Fuarı, Mehmetçiği Unutmadı!

Şinasi Günaydın damatlık firmasının fuarda düzenlediği defilesinde aralarında Bekir Aksoy, Çetin Altay, Nuri Alço, Emre Kızılırmak, Çılgın Sedat, Şebnem Shaffer, Sühely Uygur, Yavuz Seçkin, Gurur Aydoğan, Prof. Dr. Orhan Kural gibi yer aldığı isimler podyumda yeni kreasyonları sergiledi. Defile sonunda açılan "Duamızla, kalbimizle Mehmetçiğin yanındayız" pankartı, ziyaretçiler tarafından büyük alkış aldı.

RICCHEZZA'NIN İHTİŞAMLI TASARIMLARINI ÜNLÜ MODELLER TANITTI...

Gelinlik tasarımlarıyla dikkat çeken Ricchezza Bridal'in fuarın ikinci günü 3 Şubat'ta yapılan defilesinde Günay Musayeva, Sema Şimşek, Zeliha Çal, Tuğçe Sarıkaya ve Yağmur Ayaz gibi isimler podyumda ihtişamlı gelinlikleri sergilediler.

Defilenin açılışında Tuğçe Sarıkaya'nın giydiği, Sevgililer Günü için tasarlanmış olan kırmızı renkli gelinlik büyük alkış aldı. Gösterişli ve ihtişamlı gelinliklerin sergilendiği kreasyonda transparan ve dantel işlemeli gelinlikler dikkat çekti.

Zengin ve gösterişli gelinlikler kreasyonda öne çıkarken el işlemesi olan ve kristallerle süslenmiş gelinlikler de ihtişamıyla göz kamaştırdı.

YENİ SEZON KAFTANLARA İLGİ BÜYÜKTÜ...

Özellikle son yıllarda kına gecelerinde geleneksel anlayışı tercih edenler için fuar kapsamında Ada Moda firmasının düzenlediği defilede, 2018 kreasyonları sergilendi. Renkleri, işlemeleri ve desenleriyle dikkat çeken kaftanlar, fuarı ziyaret eden gelin adaylarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

PARLAK DESENLİ GELİNLİKLER DİKKAT ÇEKTİ...

Fuarın son günü Çiğdem Metin Gelinlik firmasının defilesinde dantel ve işlemelerin ağırlıkta olduğu gelinlikler sergilendi. Özellikle sırt ve kol detaylarındaki dantel işlemelerle öne çıkan gelinlikler, defileyi izleyen ziyaretçiler tarafından da büyük alkış aldı. Işıltılı kumaşların kullanıldığı yeni sezon kreasyonunda kabarık ve balık modellerin yanı sıra yırtmaçlı gelinlikler de ilgi gördü.

GELİNLİKTE FARKLI TASARIM ARAYANLAR DA UNUTULMADI...

Glamour Markası'nın 'Evrenin Büyüsü' isimli defilesinde sıra dışı gelinlikler sergilendi. Alışılmışın dışında farklı tasarımların yer aldığı defilede, modeller gelinliklerin altına klasik gelin ayakkabısı yerine kovboy çizmeleri giydiler. Serpil Bilgi'nin imzasını taşıyan gelinlikler, defileyi izleyen fuarın ziyaretçileri tarafından da büyük ilgi gördü.

Evlilik Hazırlıkları Fuarı, Mehmetçiği Unutmadı!

Ünlü model İpek Tanrıyar, defilenin organizasyonunu ve koreografisini de üstlendi ve aynı zamanda podyuma da çıktı. İlk kez tasarımlarını sergileyen firmanın, 2018 kreasyonunda tamamı el işlemesi olan boncuklar ve dantellerin ağırlıkta olduğu gelinliklerin yanı sıra transparan detaylar da dikkat çekti. Modellerin makyajlarında kreasyonun temasına uygun olarak gümüş renk ve yıldız desenler kullanıldı. Saçlarda ise klasik gelin topuzu yerine dağınık ve doğal tarz öne çıktı.

DAMATLAR YENİ SEZONDA DAHA ŞIK...

Renkleri ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Ferruh Karakaşlı imzalı damatlıklar, Evlilik Hazırlıkları Fuarı'nın ziyaretçileri tarafından da ilgi gördü. Ceketlerde ve pantolonlarda farklı renk ve desenlerin kullanıldığı kreasyon, damat adaylarının dikkatle izledikleri defilede sergilendi. Ceket ve ayakkabı renklerindeki uyum ve farklı tarz arayışında olanlar için tasarlanmış damatlıklar, gelinlerin ihtişamlarını tamamlayacak şıklıktaydı.

GELİN ADAYLARINA ÖZEL SAÇ MAKYAJ ŞOV...

Gelin adaylarının ilgisini çeken etkinliklerden biri de gelin saç ve makyajlarından örneklerin sunulduğu şovlar oldu. Saç modelini ve makyajını henüz seçmemiş gelin adayları, profesyonel ekipler tarafından modeller üzerinde örneklerle yeni sezonun trend olan detaylarını görme fırsatı edindiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Evlilik Hazırlıkları Fuarı, Mehmetçiği Unutmadı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement