Evlilik Vaadiyle Erkekleri Dolandıran İki Erkek Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Evlilik Vaadiyle Erkekleri Dolandıran İki Erkek Tutuklandı

Evlilik Vaadiyle Erkekleri Dolandıran İki Erkek Tutuklandı

Adana'da evlilik vaadiyle kandırdıkları erkekleri dolandıran zanlılar emniyet tarafından yapılan operasyonla yakayı ele verdi.

02.04.2016 10:27  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, cep telefonu ya da internet üzerinden ulaştıkları şahısları evlilik vaadiyle kandırıp iki erkekten 15 bin 750 lira para alan iki zanlı tutuklandı.

POLİS DURDURUNCA "KAÇIRILDIM" DEDİ

Olay, Sarıçam ilçesi Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) otoyolunda meydana geldi. İddiaya göre, Eskişehir'den gelen Altan Büyükköroğlu (33), Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 20 yaşındaki Derya Toprak ile evlendi. Altan Büyükköroğlu Kadirli'de yapılan törenin ardından eşini alıp Eskişehir'de düğün yapmak üzere yola çıktı. Adana sınırlarına geldikleri sırada Sarıçam ilçesinde uygulama yapan polis, Büyükköroğlu'nun otomobilini durdurdu. Bu arada otomobilde kaçma planı yapan Derya Toprak, Büyükköroğlu'nun kendisini zorla kaçırdığını ileri sürdü.

GÖZALTINA ALINDI

Polis bunun üzerine şahsı gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen kadın ve erkeğin ifadesi alındı. Derya Toprak, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Büyükköroğlu ise Derya Toprak ile evlendiğini, bunun karşılığında da Bahri S. (55) ile İbrahim G.(30)'ye 6 bin 250 lira para verdiğini söyledi. Polis bu ifade üzerine olayı Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine bildirdi.

"MARKETE GİDECEĞİM" DEYİP GELMEDİ

Dolandırıcılık bürosunun yaptığı araştırmada, aynı şahısların Zeynep Kılıç isimli bir kadını Ali Meşe isimli 60 yaşındaki bir şahsa 9 bin 500 lira karşılığında evlendirdiği, kadının Meşe ile birlikte gittiği, aynı gün evden "markete gideceğim" diyerek çıkıp bir daha dönmediğini belirledi. Polis, bu tespit üzerine yaptığı operasyonda Bahri S.'yi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, İbrahim G.'yi ise Hatay'ın Hassa ilçesinde yakaladı. Zanlılar, sorgularında suçlamaları kabul etmedi.

Polis, evlilik vaadiyle dolandırıcılık olayına karışan kadınları arıyor. Zanlılardan Bahri S.'ye aynı suçtan polisin 2012 yılında işlem yaptığı öğrenildi. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Evlilik Vaadiyle Erkekleri Dolandıran İki Erkek Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • .......: adana neden bu kadar duyarlısın ne olsa sende oluyor bana kalsa sen artık iyi olmaya çalış yoksa sonun kötü ADANACIM 22 1 Yanıtla
  • ERTUĞRUL GAZİ: ADANADA TÜM FABRİKALAR KAPANDI SÜREKLİ GÖÇ ALAN BİR İL AYRICA SURİYELİLERİNDE BOLCANA OLDUĞU BİR KENT TÖRÖR YANDAŞLARI CABASI ARTI OKUMAYAN GENÇLİK UYUŞTUTURUCU BATAĞINA GİRMİŞ GENÇ NUFUSU OLAN BİR İLDEN BÖYLE BİR TOPLUM ÇIKAR....NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE 14 1 Yanıtla
  • TİM07: Kızmayın bunlara işsiz güçsüz adamlar boş adamlar......ne yapacaklar kolay para kazanma yoluna başvuracaklar....... 3 3 Yanıtla
  • türk: ahaa yine adana ... 1 0 Yanıtla
  • ekol: Kocalar,Kadinlarinin kiymetini bilmeli,Kadinlarda Kocalarinin kiymetini bilmeli.Olmus eslere lafim yok ama Karisina ve Kocasina coluk cocuguna eziyet edenler duyun da akliniz basiniza gelsin.Parayi alip tuyuyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement