Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Kız Kort Tenisi Takımı İzmir Bölge Yarışlarında - Son Dakika
Yerel

Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Kız Kort Tenisi Takımı İzmir Bölge Yarışlarında

Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Kız Kort Tenisi Takımı İzmir Bölge Yarışlarında

Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Kız Kort Tenisi Takımı İzmir bölge yarışlarına katılıyor.

12.04.2016 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Kız Kort Tenisi Takımı İzmir bölge yarışlarına katılıyor.

Kütahya il müsabakalarında yenilgisiz tek takım olarak şampiyon olan Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Kız Kort Tenisi Takımı, grup karşılaşmalarında 11-14 Nisan 2016 tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan bölge elemelerinde Kütahya'yı temsil edecek.

Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Bilal Yüksel ve Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Keskin yönetiminde İzmir'e gelen takımda Hilal Aba, Ayşe İnal, Sena Çaldağ, Kübra Çavdar, Derya Tüysüz ve Fatma Nur Elbey gibi güçlü sporcular bulunuyor.

Pazartesi günü başlayıp üç gün sürecek elemelerde 16 bölgenin şampiyon takımları mücadele edecek. Çok güçlü rakiplerle maç yapacak olan Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Kız Kort Tenisi Takımının tek eksiği bu sporun Gediz'de henüz yerleşiyor olmasından kaynaklanan tecrübesizliği. Tek ve çiftlerde yapılacak karşılaşmalara daha önce Türkiye birincisi ve dünya ikincisi takımlar katılıyor.

Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Keskin, "Bu spor Gediz'de daha yeni. Gerekli çalışma araç-gerecinden yoksunuz. Otomatik top atma makinesinin alınması ile bu sporu seven ve yapan sayısı artacak ve böylece memleketimizden yeni şampiyonlar çıkacaktır" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Kız Kort Tenisi Takımı İzmir Bölge Yarışlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement