Evora İstanbul Hangi Daire Ne Kadar? - Son Dakika
Emlak

Evora İstanbul Hangi Daire Ne Kadar?

Evora İstanbul Hangi Daire Ne Kadar?

Teknik Yapı'nın Tuzla'da yükselen Evora İstanbul projesinde fiyatlar güncellendi.

03.04.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla'da yer alan Evora İstanbul'da fiyatlar 101 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor.

İstanbul'un en büyük projesinde yaşam Temmuz'da başlayacak. Yüzde 10 indirim imkanı sunan Evora İstanbul'da "daireni şimdi al peşinatı teslimde öde" fırsatı mevcut. 5 bin konut ve 100'den fazla ticari ünite, alışveriş caddesi, spor alanları, hastanesi ve okuluyla adeta 'Küçük bir İstanbul'

Evora İstanbul Sosyal Donatıları

Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora İstanbul, Tuzla'da konumlandırılıyor. Her daire için otopark alanının yer aldığı projede açık yüzme havuzu, basketbol sahası, kameralı güvenlik, kapalı yüzme havuzu, okul, voleybol sahası ve tenis kortu sıralanıyor.

Evora İstanbul Daire Fiyatları

Evora İstanbul'da stüdyoların fiyatları 101 bin 700 lira ile 131 bin 800 lira, 1+1'lerin fiyatları 133 bin lira ile 229 bin lira, 2+1'lerin fiyatları 207 bin lira ile 410 bin lira, 3+1'lerin fiyatları 257 bin lira ile 482 bin lira arasında değişiyor. Projede 4+1 dairelerin satışı tamamlandı.

Evora İstanbul Nerede?

Banka kredili ödemenin yapılabildiği Evora İstanbul, Tuzla'da yükseliyor. Denize ve E-5'e yakın konumuyla dikkat çekiyor. Deniz manzaralı dairelerin de yer aldığı projede 3 ayrı alışveriş caddesi bulunuyor.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Evora İstanbul Hangi Daire Ne Kadar? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement