Evsiz Kalan Aile Bayrama Hastane Bahçesinde Girdi - Son Dakika
Güncel

Evsiz Kalan Aile Bayrama Hastane Bahçesinde Girdi

Evsiz Kalan Aile Bayrama Hastane Bahçesinde Girdi

Adana’da, evsiz kalan bir aile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi bahçesindeki viyadüğün altına sığındı.

04.10.2014 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, evsiz kalan bir aile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi bahçesindeki viyadüğün altına sığındı.

Gül Gültaş (39), Ahmet Gültaş (54) çifti bir süre önce evsiz kaldı. Hamallık yaparak geçimini sağlayan Ahmet Gültaş, ev aradı ancak kesesine uygun bir ev bulamadı. Bunun üzerine Gültaş, Balcalı Hastanesi bahçesinde hasta yakınlarının kaldığını öğrenerek bir battaniye, iki yastık alarak buraya yerleşti. Çift uzun süredir hastane bahçesinde hayatlarını sürdürmeye çalışıyor.

Ahmet Gültaş, iş bulursa hamallık yapıp hastane bahçesindeki 1.5 metrekarelik çiçeklikten bozma evine para getiriyor. Bugün Kurban Bayramı'nın ilk günü ancak çocukları ya da yakınları olmadığı ve evsiz oldukları için yanlarına ne gelen var ne de giden.

Gül Gültaş, çok zor durumda olduklarını, evsiz ortada kaldıklarını belirterek, "Biz yazdan beri burada kalıyoruz. Artık havalar soğumaya başladı çok zor oluyor. Paramız olmadığı için evsiz kaldık. Kurban Bayramı ama bayram bizim neyimize. Burada yaşamaya çalışıyoruz. Bize yardım edilmesini istiyoruz. Biz de sıcak bir yuvamızın olmasını istiyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evsiz Kalan Aile Bayrama Hastane Bahçesinde Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement