Expo 2016 Antalya, Altın Portakal Kortejinde Yer Alacak - Son Dakika
Güncel

Expo 2016 Antalya, Altın Portakal Kortejinde Yer Alacak

51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin en önemli etkinliklerinden biri olan Altın Portakal Korteji'nde EXPO 2016 Antalya da tanıtılacak.

25.09.2014 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin en önemli etkinliklerinden biri olan Altın Portakal Korteji'nde EXPO 2016 Antalya da yer alacak.

EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Direktörü Elif Dağdeviren, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gülay, kentin en uzun soluklu etkinliği ile EXPO 2016 Antalya'nın ortak hareket etmesinden mutlu olduğunu söyledi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mehdi Eker ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile EXPO 2016 Antalya'nın halkla sanatçıların buluştuğu Altın Portakal Korteji'nde tanıtımı konusunu görüştüğünü belirten Gülay, "10 Ekim'de yapılacak kortej için hazırlıklarımız sürüyor, çok güzel bir kortej organize edeceğiz" dedi.

Türkiye'nin iki önemli etkinliğinin buluşmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Dağdeviren de "Antalya'da düzenlenecek botanik EXPO'nun tanıtımı açısından kortej çok önemli bir fırsat olacak. 2016 yılını kadar EXPO 2016 Antalya ile Altın Portakal'ın birlikte hareket etmesi gerektiğine inanıyorum" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Expo 2016 Antalya, Altın Portakal Kortejinde Yer Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement