Expo 2016 Antalya'nın Tanıtıma Eğitimcilerden Destek - Son Dakika
Yerel

Expo 2016 Antalya'nın Tanıtıma Eğitimcilerden Destek

Expo 2016 Antalya\'nın Tanıtıma Eğitimcilerden Destek

İl Milli Eğitim Müdürü Gülay: "EXPO 2016 Antalya bittiğinde sürekli açık kalacak.

30.04.2014 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EXPO 2016 Antalya Ajansı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürlerine yönelik tanıtım bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

EXPO 2016 Antalya'nın okullarda öğretmen ve öğrencilere duyurulması amacıyla EXPO 2016 Antalya Ajansı ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle okul müdürlerine yönelik toplantı düzenlendi. Porto Bello Otel'de düzenlenen toplantıya, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Serik ve Kemer ilçelerindeki tüm okulların müdürleri katıldı.

EXPO 2016 Antalya alanında neler olacağı ve yapılan çalışmaların anlatıldığı toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, EXPO'nun eğitimciler için çok önemli olduğunu kaydetti. Gülay, şöyle konuştu:

"EXPO 2016 Antalya bittiğinde sürekli açık kalacak. Öğretmenler, öğrenciler burada sürekli etkinlikler yapacak. Temasının çiçek ve çocuk olması da bizim için çok önemli. Öğrencilerle velilerle arkadaşlarınızla yaptığınız toplantılarda sürekli EXPO'yu işleyin. Bu bir ülke projesi. Burada EXPO'da neler yapıldığı konusunda daha detaylı bilgi sahibi olacağız."

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay da EXPO'nun "Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya" sloganıyla düzenlendiğine dikkati çekti. Çevreye duyarlı, çevre sorunlarına dikkati çeken bir proje hazırladıklarına işaret eden Gülay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Temamızın ana unsuru çocuklarımız siz Milli Eğitim camiasının elinde eğitilmektedir. Bu nedenle Milli Eğitim teşkilatıyla  okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimizle işbirliği yapmayı kaçınılmaz bir zorunluluk olarak görüyoruz. Çocuklarımıza, velilere EXPO'nun anlatılması ve onların alana çekilmesi konusunda desteklerinizi bekliyoruz. Önümüzde 2 yıllık süre var. Bu sürede okullarınızda yapacağınız etkinlikler, çalışmalar, aktivitelerle çocuklarımızın EXPO'yu tanımalarını ve anlamalarını sağlayabilirsiniz." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Expo 2016 Antalya'nın Tanıtıma Eğitimcilerden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement