Expo 2016 Antalya'yı Hollanda'da Tanıttılar - Son Dakika
Yerel

Expo 2016 Antalya'yı Hollanda'da Tanıttılar

Expo 2016 Antalya\'yı Hollanda\'da Tanıttılar

ERASMUS+ Projesi kapsamında Hollanda’ya giden Korkuteli’ne bağlı Yelten Dallar Ortaokulu öğretmenleri yapmış oldukları sunum ile EXPO 2016 Antalya hakkında katılımcı ülkelere ayrıntılı bilgi verdiler.

26.01.2016 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERASMUS+ Projesi kapsamında Hollanda'ya giden Korkuteli'ne bağlı Yelten Dallar Ortaokulu öğretmenleri yapmış oldukları sunum ile EXPO 2016 Antalya hakkında katılımcı ülkelere ayrıntılı bilgi verdiler.

Korkuteli Yelten Dallar Ortaokulu Öğretmenleri EXPO 2016 Antalya'yı Hollanda'da Tanıttılar. Erasmus+ Projesi kapsamında Hollanda- Assen'de bulunan Yelten Dallar Ortaokulu öğretmenleri yapmış oldukları sunum ile EXPO 2016 Antalya hakkında katılımcı ülkelere ayrıntılı bilgi verdiler.

Okul Müdürü Fatih Tıraş başkanlığında kursa katılım sağlayan İngilizce Öğretmeni Fatih Çodur, Görsel Sanatlar Öğretmeni Zühtü Bülbül, Matematik Öğretmeni Cemile Yaşar, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Davut Kara ve Özel Eğitim Öğretmeni Ayşegül Çelen tarafından yapılan bilgilendirmede EXPO 2016 ile ilgili olarak "Dünyanın birçok ülkesinden yılda 12 milyondan fazla turisti ağırlayan Antalya yüzlerce beş yıldızlı otel ve 600 bin yatak kapasitesine sahip" dediler.

Gün içinde yapılan kurs faaliyetlerinden arta kalan zamanda İspanya, Hırvatistan, Yunanistan'dan gelen ve ev sahibi ülke Hollanda'dan katılım sağlayan kursiyerlerle sohbet ortamında broşür, kitapçıklar ve bilgisayar üzerinden EXPO 2016 Antalya hakkında kapsamlı bilgi verilerek Türkiye'den götürdükleri çeşitli hediyeleri verdiler.

Korkuteli Yelten Dallar Ortaokulu'nun yürüttüğü,TC. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı) yürütülen Erasmus+ Programı kapsamında ve Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Ana Eylemi 1 altında yer alan ICT ve Dil Tabanlı Sosyokültürel Sinerji projesi ile okul personelinin yeterliliklerinin geliştirilmesi ve okul personeline yurt dışında mesleki gelişim fırsatları sunulması hedeflenmektedir. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Expo 2016 Antalya'yı Hollanda'da Tanıttılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement