Expo 2016'da Yıldız Yağmuru Devam Ediyor - Son Dakika
Magazin

Expo 2016'da Yıldız Yağmuru Devam Ediyor

Expo 2016\'da Yıldız Yağmuru Devam Ediyor

EXPO 2016 Antalya’da yıldız yağmuru devam ediyor.

18.08.2016 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EXPO 2016 Antalya'da yıldız yağmuru devam ediyor. EXPO 2016 gösteri salonu ilk sanatçılarını ağırladı. Pop müziğinin sevilen isimleri Ümit Sayın ve Ferhat Göçer'in sahne aldığı konser beğeniyle izlendi.

Bugüne kadar dünyaca ünlü şarkıcı ve grupları ağırlayan EXPO 2016 Antalya, yerli sanatçıların konserlerine de ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. EXPO 2016 Antalya'da Turkcell Büyük Amfi Tiyatro ve Kır Aktivite alanının ardından şimdi de gösteri salonunda ünlü sanatçıların konserleri düzenleniyor.

Yerli konserler serisinde Ümit Sayın ve Ferhat Göçer sahne aldı. Tarkan'ın seslendirdiği 'Dön Bebeğim' ve 'Gitme' isimli şarkılar başta olmak üzere yüzlerce şarkıya söz yazarı ve besteci olarak imza atan Ümit Sayın, en güzel şarkılarını bu kez kendi seslendirdi. Sayın, gösteri salonunu dolduran binlerce hayranını hareketli şarkılarıyla coşturdu, romantik şarkılarıyla da hüzünlendirdi.

Antalya'ya övgü

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından Antalya'da düzenlenen demokrasi nöbetine de sanatçı arkadaşlarıyla katıldığını anlatan Sayın, "Ne mutlu ki güzel zamanlarda vakit geçirmek için şimdi bir aradayız. Çok şükür. İyi ki geldik. Hoş geldik Antalya" sözleriyle seyircileri selamladı.

Antalya'yı çok sevdiğini de söyleyen Ümit Sayın, Atatürk'ün 'Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeri' sözünü hatırlatarak "Çok güzel, şahane bir memleketiniz var" dedi.

Ümit Sayın konserinde 1996 yılında ilk çıkış parçası olan 'Hicran' ve Tarkan ile düet yaptığı 'Gitme' isimli parçaları da seslendirdi. Sayın, 'Bir Başkadır Benim Memleketim şarkısını ise dinleyicilerle birlikte söyledi.

Konser sonunda Ümit Sayın'a EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık takdim edildi.

Ferhat Göçer'den müzik ziyafeti

Ümit Sayın'ın ardından sahneye çıkan Ferhat Göçer ise pop müziğinden, Türk sanat müziğine, rocktan, halk müziğine kadar zengin bir repertuarla dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Göçer, konserine 'Cennet' isimli şarkısıyla başladı. Günümüzün popüler şarkılarını da seslendiren Göçer, 'Bağdat'ı seyircilerle birlikte söyledi.

Sempatik tavırlarıyla beğeni toplayan, sesiyle büyüleyen Ferhat Göçer 'Leylim Ley' parçasında gitarı boynuna takarak hem çaldı, hem söyledi.

Ücretsiz konserler devam edecek

EXPO 2016'da yerli sanatçıların konserleri devam edecek. Bu akşam pop müziğin sevilen ismi Gökhan Tepe ile buğulu sesi ve duygusal şarkıları ile gönülleri fetheden İntizar sahne alacak. 19 Ağustos'ta ise 'Arabesk Müziğin Yeni Starı' olarak bilinen Serkan Kaya yine arabesk müziğin güçlü kadın seslerinden biri olan Linet, EXPO 2016 gösteri salonunda sevenleriyle buluşacak.

EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite Alanı 20 Ağustos'ta ise genç kızların sevgilisi Murat Boz'u ağırlayacak. Aynı gece Kır Aktivite Alanının bir diğer konuğu ise Türk sanat müziğinin ünlü ismi Ebru Gündeş olacak. Tepe ve Gündeş sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirecek. Müzik sektöründe yıllardır söz yazarı ve besteci olarak da yüzlerce hit şarkıya imza atan Fettah Can ise 21 Ağustos'ta şarkılarını hayranları için söyleyecek. 21 Ağustos'ta EXPO gösteri merkezinde 'Köle', 'Öptüm' ve 'Yak' single'larının ardından 'Hayırlı günler' albümüyle müzik severlerle buluşan Aydın Kurtoğlu da sevenleriyle buluşacak.

Saat 21.00'de başlayacak konserler ücretsiz olarak izlenebilecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Expo 2016'da Yıldız Yağmuru Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement