EXPO Kulesi, İtalya Bayrağı'nın Renklerine Büründü - Son Dakika
Güncel

EXPO Kulesi, İtalya Bayrağı'nın Renklerine Büründü

EXPO Kulesi, İtalya Bayrağı\'nın Renklerine Büründü

İtalya'nın Amatrice Bölgesi'ndeki deprem sonrası dayanışma mesajı vermek amacıyla, EXPO 2016 Antalya'nın simgesi EXPO Kulesi, İtalya bayrağının renklerine büründü.

30.08.2016 10:20  Güncelleme: 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EXPO 2016 Antalya'nın simgesi Turkcell EXPO Kulesi, İtalya'nın Amatrice Bölgesi'ndeki deprem sonrası İtalya Cumhuriyeti'nin bayrağının renklerine büründü.

DEPREMDE ÖLENLER UNUTULMADI

İtalya'nın Roma kentinin 140 kilometre doğusundaki Amatrice Bölgesi'nde çarşamba sabaha karşı meydana gelen deprem sonrası yaşamını yitirenler, Expo 2016 Antalya'da anıldı.

İTALYA BAYRAĞININ RENKLERİNE BÜRÜNDÜ

Yaklaşık 20 saniye süren ve 6 büyüklüğünde hissedilen deprem sonrası Expo 2016 Antalya'nın simgesi Turkcell EXPO Kulesi, İtalya bayrağının renkleri olan yeşil, beyaz ve kırmızıya büründü.

'YANINDAYIZ' MESAJI VERİLDİ

57 ülkenin katılımıyla düzenlenen ve 'Türkiye'nin ilk Expo'su özelliği taşıyan Expo 2016 Antalya'da, İtalya Cumhuriyeti'ne 'Yanındayız' mesajı geldi.

Destek amacıyla 100 metre 7 santimetre yüksekliğindeki Turkcell EXPO Kulesi, İtalya bayrağının renkleriyle aydınlandı.

"EN DERİN TAZİYELERİMİ İLETİYORUM"

İtalya halkının acısını yürekten paylaştıklarını belirten Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Fırat Işık, "Felakette yaşamını yitirenlerin ailelerine en derin taziyelerimi iletiyorum. Yaralananlara da acil şifalar temenni ediyorum. EXPO 2016 Antalya Ajansı olarak İtalya halkının her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel EXPO Kulesi, İtalya Bayrağı'nın Renklerine Büründü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement