Expomed Eurasia Fuarı Kapılarını Açtı - Son Dakika
Yerel

Expomed Eurasia Fuarı Kapılarını Açtı

Sağlık sektörünün en önemli ticari fuarı platformunda bin 200’ün üzerindeki firma ve firma temsilciliği, 30 binin üzerinde ziyaretçi ile buluşuyor.

26.03.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık sektörünün en önemli ticari fuarı platformunda bin 200'ün üzerindeki firma ve firma temsilciliği, 30 binin üzerinde ziyaretçi ile buluşuyor. Bu yıl her yönüyle artış gösteren bilimsel etkinlikleri ve ziyaretçi kitlesini harekete geçirecek yenilikleriyle tüm dünyadan fuara gelen VIP profesyonelleriyle Expomed Eurasia, İstanbul'da medikal sektörünü aynı çatı altında topluyor.

Expomed-labtechMED Fuarları Proje Grup Başkanı Gökhan Evcil, "Temsilcilik arayan, yeni pazarlara açılmayı, yeni müşteriler bulmayı amaçlayan, markasını doğru platformda güçlendirmek isteyen lider katılımcıların karar verici profesyonellerle buluşacağı Expomed fuarı, yakaladığı yükseliş ivmesiyle günden güne gelişiyor, Expomed bir marka olarak medikal sektörde yerini güçlendiriyor" dedi.

AZERBAYCAN YATIRIMLARINA DA EXPOMED YÖN VERECEK

İhracatta önemli bir pazar olan Azerbaycan'ın Sağlık Bakan Yardımcısı Elsevar Aghayev ve bakanlık yetkililerinden oluşan özel heyetin de aralarında bulunduğu Expomed Eurasia Fuarı, bu yıl Türkiye çevre ülkeleri ve dünyadan 500'ün üstünde profesyonel alıcıyı ağırlıyor. 60'ın üstünde bilimsel etkinlik, BAU Health işbirliği ile onkoloji temalı seminerler ve workshoplar, gastrointestinal kanserler- tiroid kanseri ve tedavi yöntemleri-lösemi ve kemik iliği transferleri- beyin tümörleri- kemik ve yumuşak doku tümörleri, Türk Radyoloji Derneği işbirliği ile "Ürogenital Radyoloji Toplantısı"; sağlıkta son uygulamaların tartışıldığı "SAYED Güncel Sağlık Sempozyumu" ile fuarlar 60'ın üstünde etkinliğe ev sahipliği yapıyor. LabtechMED'de Türk Biyokimya Derneği işbirliği ile düzenlenecek etkinliklerde de analiz öncesi, analiz sırası ve sonrası laboratuvar pratiği ele alınıyor. Becton-Dickinson'dan Aparna Ahuja kaliteye yaklaşım, İtalya'dan Giuseppe Lippi preanalitik hatalar, Türkiye'den Nedim Albayrak acil laboratuvarlarda yaşanan preanalitik sorunlar, Hırvatistan'dan Nora Nikolac klinik laboratuvarda interferanslar, Türkiye'den Yahya Laleli postanalitik evre ve laboratuvar sonuçlarının yorumu üzerine konuşmalar yapacak. Sağlık profesyonelleri ve akademisyenlerine yönelik düzenlenecek 60'ın üstünde etkinliğin de organize edileceği fuarın kapıları pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Expomed Eurasia Fuarı Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement