EY Türkiye Yeni Ofisine Taşındı - Son Dakika
Güncel

EY Türkiye Yeni Ofisine Taşındı

EY Türkiye, müşteri portföyü ve çalışan sayısındaki artışla birlikte hizmet verdiği ofisini yeni inşa edilen Orjin Maslak Plaza'ya taşıdı.

05.09.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EY Türkiye'nin yeni ofisinin en büyük özelliği ise sürdürülebilir yüksek çevre dostu performansı ile 'LEED Sertifikası'na sahip olması. EY Türkiye, yeni ofisle birlikte çalışma düzeninde de değişikliğe gidiyor.

Hizmet verdiği tüm alanlarda büyüme başarısı gösteren, yeni mezunlarla birlikte istihdam rakamını ise 1.300'lere çıkarmayı hedefleyen denetim ve danışmanlık şirketi EY Türkiye, büyüme hedefleri doğrultusunda çalışma ofisini Orjin Maslak Plaza'ya taşıdı. Bu değişimle birlikte EY Türkiye, çalışma düzeninde de değişime giderek, iş ve kültür atmosferini yansıtan çalışma biçimlerine destek verecek ve esnek çalışma alanları oluşturacak şekilde –"Workplace of the Future - Geleceğin Çalışma Ortamı -" uygulamasını hayata geçiriyor.

Tamamı açık ofis

Yeni ofislerinin daha esnek ve verimli çalışmaya imkan sağlayan tüm özellikleri bir arada sunduğunu ifade eden EY Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Çamlıca, uygulamanın temelinde müşterilerine sundukları hizmet kalitesini sürdürülebilir kılma ve çalışma ortamının daha efektif bir anlayışla kullanılmasının yattığını vurguluyor.

Çamlıca, "Bu uygulama ile birlikte her gün aynı masada çalışma gibi rutin bir çalışma ortamından ziyade, tüm çalışanlarımız şirket içerisinde o günkü çalışma ihtiyaçlarına uygun şekilde serbestçe tamamen açık olan bir çalışma ortamına sahip olacaklar. Çalışanlarımız daha iyi bir ekip çalışması içerisinde bulunacağı gibi, birbirleriyle daha güçlü bağlar geliştirecekler" dedi.

Yeni uygulama ile birlikte yeni ofislerinde birçok çevreci uygulamayı da hayata geçirdiklerinden bahseden Çamlıca, bu amaçla ofisin farklı noktalarına geri dönüşüm noktaları, enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma sistemi ve sağlıklı yaşam odaları inşa ettiklerinin altını çizdi.

Türkiye'nin de içinde yer aldığı global bir değişim

Yeni ofislerinin teknolojinin en son trendlerinden yararlanılarak bugünün iş gücü gereksinimlerini karşılamaya yönelik olarak tasarlandığına dikkat çeken Çamlıca, "Global düzeyde tüm EY ofislerinde "Geleceğin Çalışma Ortamı - Workplace of the Future" konseptine geçiyoruz. Türkiye de öncü ülkelerden biri" diye konuştu.

Yeni binalarının sürdürülebilir yüksek çevre dostu performansı ile 'LEED Sertifikası'na sahip olduğuna değinen Çamlıca, "Ayrıca EY Türkiye olarak biz de bu sertifikayı kendi ofis alanımız için almak için başvuruda bulunduk. Değerlendirme sürecinin ardından EY Türkiye İstanbul Ofisi olarak kendi sertifikamıza da sahip olacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel EY Türkiye Yeni Ofisine Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement