Eylem ile Caner'in Aşkına Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

Eylem ile Caner'in Aşkına Hapis Cezası

Adana'da 20 yaşındaki Eylem Akkuş ile 29 yaşındaki Caner Akkuş çiftinin, 6 yıl önce başlayıp evlilikle devam eden aşkları, hapis cezasıyla sarsıldı.

06.04.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 20 yaşındaki Eylem Akkuş ile 29 yaşındaki Caner Akkuş çiftinin, 6 yıl önce başlayıp evlilikle devam eden aşkları, hapis cezasıyla sarsıldı. Evlendiğinde 14 yaşında olan Eylem Akkuş'un 3 yıl gecikmeli olarak nikahlandığı eşi hakkında 'reşit olmayan kızla evlenmek' suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Merkez Yüreğir İlçesi'nde aynı mahallede aile dostu olan Akça Ailesi'nin kızları Eylem, Akkuş Ailesi'nin oğlu Caner'e 6 yıl önce aşık oldu. Ailesinin "Yaşın küçük" demesine rağmen söz geçiremediği Eylem, komşularının oğlu Caner ile 14 yaşındayken dini nikah kıydı. Kına ve düğün yapılan çift, nikahsız birliktelik yaşamaya başladı. Evlendikten bir yıl sonra hamile kalan Eylem, kontrol için Kadın Doğum Hastanesi'ne kontrole gitti. Muayene yapan doktor, genç kadının 15 yaşında olduğunu öğrenince tutanak düzenleyip durumu polise bildirdi. Doktorun 'küçük yaşta gebelik vakası' diye tuttuğu rapor üzerine kayınbaba Battalgazi Akkuş ile Ali İhsan Akça hakkında 'küçük yaştaki kızı evlendirmek ve alıkoymak' suçlarından, Caner Akkuş için ise 'reşit olmayan mağdure ile evlenmek, kızlık bozmak ve cinsel istismar' suçlarından Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Bu arada çiftin Yiğit Ali adını verdikleri bir çocukları dünyaya geldi. Eylem de 18 yaşına girince eşiyle resmi nikah kıydı. Tutuksuz yargılanan Caner Akkuş 8 yıl 4 ay, babası Battalgazi Akkuş ve kayınpederi Ali İhsan Akça ise 3.5'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmalara katılmadıkları için de haklarında verilen karara itiraz etmeyen sanıkların dosyası temyiz için gönderilen Yargıtay tarafından da onaylandı.

Kararı Yargıtay onayınca polis, bir gıda şirketinde satış elemanı olarak Caner Akkuş, kayınpederi Ali İhsan Akça ile babası Battalgazi Akkuş'u evlerinden aldı, cezaevine teslim etti.

Eşi, babası ve kayınpederinin aynı anda cezaevine gitmesi ile şok yaşayan Eylem Akkuş, "Evlenmek için ailemi ben zorladım. Eşimi çok seviyorum. Eşim, babam ve kayınpederimin serbest bırakılmasını istiyorum. Onlar cezaevine girince 3 aile birden ortada kaldı. Şimdi bize kim bacak, hayatımızı nasıl sürdüreceğiz?" diye ağladı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eylem ile Caner'in Aşkına Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement