Eylem Yapan Aileler Recep Tayyip Erdoğan'a Destek Verdi - Son Dakika
Güncel

Eylem Yapan Aileler Recep Tayyip Erdoğan'a Destek Verdi

Eylem Yapan Aileler Recep Tayyip Erdoğan\'a Destek Verdi

Çocukları PKK tarafından kaçırılan aileler, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekledi.

01.07.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukları PKK tarafından kaçırılan aileler, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekledi.

Çocukları çeşitli tarihlerde kaçırılan ailelerin eylemi Dağkapı Meydan'ında devam ediyor. Aileler Cumhurbaşkanlığı seçimi için AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan'ı aday göstermesini olumlu karşıladı. Eylem yaptıkları alanda Başbakan Erdoğan'ın AK Parti Cumhurbaşkanı adaylığını değerlendiren Osman Baytok'un annesi Zeynep Baytok, "Hayırlı uğurlu olsun umarım gönüllerine göre olur. Kim olursa olsun tek ricamız çocuklarımızın getirilmesidir. Bu mübarek ayda, Ramazan ayında güneşin altında bekliyoruz. Ciğerimiz için güneşin altında oturmuşuz, tek bir şey istiyorum çocuklarımızı bize göndersinler. Başbakanımız yasa çıkarsın. Adaylığında da başarılar diliyorum" dedi.

"ÖZÜRLÜ ÇOCUĞUMU KAÇIRDILAR"

Hakkari Şemdinli doğumlu olan Zübeyde Koç'un babası Reşit Koç, PKK tarafından kaçırılan çocuğunun özürlü ve raporlu olduğunu söyledi. Koç, "11 aydır çocuğumu arıyorum tüm kamplarda gezdim sordum, soruşturdum ama bir sonuç alamadım. Benim çağrım bütün çocukların bir an evvel bırakılmasıdır. Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayı oldu hayırlı olsun, AK Parti'den bunu bekliyorduk. İnşallah Sayın Recep Tayyip Erdoğan zaman geçmeden Diyarbakır'daki ailelere çocuklarını kavuşturur. Cumhurbaşkanı adayı olması bizi mutlu etti. Zaten biz de bunu bekliyorduk. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eylem Yapan Aileler Recep Tayyip Erdoğan'a Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement