Eylemcinin Üzerinde "Takviye" Bekleyişi - Son Dakika
Güncel

Eylemcinin Üzerinde "Takviye" Bekleyişi

Eylemcinin Üzerinde "Takviye" Bekleyişi

Mecidiyeköy'de 2 eylemci ile polis arasında arbede çıktı. Polislerin eylemcileri yere yatırması ve takviye ekip gelene kadar eylemcilerin üzerinde beklemeleri ilginç görüntülere sahne oldu.

01.05.2016 12:58  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi'ne saat 11.30'da gelen 2 kişi pankart açarak slogan atmaya başladı. "Taksim 1 Mayıs alanıdır" şeklinde slogan atan 2 kişiye çevredeki 3 sivil polis memuru müdahale etti. Polisler pankartı almaya çalışırken, 2 kişi kaçmak istedi.

KOVALAMACA VE ARBEDE

Polislerle eylemciler arasında kısa süreli kovalamaca ve arbede yaşandı. Polisler 2 kişiyi yakalayarak yere yatırdı. Yerde de direnen eylemcilerden birine polis ayağı ile bastı. Diğer iki polis memuru direnen ve slogan atmaya çalışan eylemcilerin üzerine çıktı.

Eylemcinin Üzerinde

Eylemcileri gözaltına almak için polisler bu şekilde araç beklerken zor anlar yaşadı. Bir eylemci ve polis memuru yolun ortasında kalmış oldu.

Eylemcinin Üzerinde

TRAFİK NORMAL AKIŞINA DEVAM ETTİ

Trafik ışıklarının önünde gerçekleşen olay da trafik normal akışına da devam etti. Bu sırada ilginç görüntüler de ortaya çıktı.

Eylemcinin Üzerinde

15 DAKİKA EYLEMCİNİN ÜZERİNDE BEKLEDİ, PANKART İPİYLE ELLERİNİ BAĞLADI

Yaklaşık 15 dakika eylemcilerin üzerinde bekleyen polislerden biri pankartın ipini kullanarak yerdeki eylemcinin ellerini bağladı. 20 dakika sonra takviye gelen polislerle birlikte eylemciler polis araçlarına bindirilerek gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eylemcinin Üzerinde 'Takviye' Bekleyişi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • işçi: 1 mayıs işçi bayramıydi şimdi teröristlerin bayrami oldu biz işçiler calisiyoruz 8 1 Yanıtla
  • sinoplu: Almanyada olsa polis indirir 3 2 Yanıtla

Advertisement