Eymir'de 40 Bin Metrekare Kilit Parke Yol Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Eymir'de 40 Bin Metrekare Kilit Parke Yol Yapıldı

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir belediyesi tarafından, bu yıl tüm beldenin cadde ve sokaklarına 40 bin metrekare kilit parke döşendi.

03.07.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir belediyesi tarafından, bu yıl tüm beldenin cadde ve sokaklarına 40 bin metrekare kilit parke döşendi.

Eymir Belediye Başkanı Çetin Mertoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eymir'in Sorgun'un en eski kasabalarından biri olduğunu ve özellikle yazın piknikçilerin uğrak yeri konumunda bulunduğunu söyledi.

Beldenin sokaklarının özellikle kış aylarında çamur deryasına döndüğünü ifade eden Mertoğlu, "Haklı olarak da vatandaşlarımız bu durumdan şikayet ediyorlardı. Planlı bir çalışma ile tüm mahallelerimizdeki cadde ve sokakları kilit parke yaparak bu sorunu ortadan kaldırdık." dedi.

Ramazan Bayramı'na girmeden çalışmaların tamamlandığını ifade eden Mertoğlu, şunları kaydetti:

"2009 yılından bu yana toplam 120 bin metrekare kilit parke yaptık. Bunun 40 bin metrekaresini 2016 yılında tamamladık. Son olarak Çarşıbaşı mahallemizde bulunan Şehit Esat Tarakçı caddesi ile İlyas Arslan caddesinin kamulaştırma işlemleri tamamlanarak, hem caddeler genişletildi, 10 bin 300 metrekare kilit parke yapıldı."

Mertoğlu, Eymir'de birkaç ara sokağın kilit parke işlerinin de en kısa sürede tamamlanacağını, böylelikle vatandaşların ayağının tamamen çamurdan kurtulacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eymir'de 40 Bin Metrekare Kilit Parke Yol Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement