Eynesil Balıkçı Barınağı'nda Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Eynesil Balıkçı Barınağı'nda Düzenleme Çalışmaları

Eynesil Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ahmet Kılıç, Eynesil Balıkçı Barınağı'nda düzenleme çalışmaları yapılacağını söyledi.

10.10.2013 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eynesil Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ahmet Kılıç, Eynesil Balıkçı Barınağı'nda düzenleme çalışmaları yapılacağını söyledi.

Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, balıkçıların rahat bir ortama kavuşturulması için böyle bir çalışmanın şart olduğunu belirtti.

Balıkçı barınağında yaklaşık 50 balıkçı kayığının bulunduğunu belirten Kılıç, "Barınakta yapılacak çalışmalardan sonra balıkçılar daha rahat bir ortama kavuşacaktır. Konu ile ilgili olarak taleplerimizi dikkate alan Trabzon Ulaştırma Bölge Müdürlüğü, gönderdiği teknik ekiple barınaktaki eksiklikleri tespit ettirdi. Barınaktaki düzenlemeler için 5 yüz 60 bin lira ödenek çıkartıldı. Yakında ihale yapılarak işe başlanılacak. Çalışmaların 2013 yılsonu itibari ile tamamlanmasını bekliyoruz" dedi.

İlçenin Boztepe Mahallesi'nde bulunan balıkçı barınağının düzenlenmesi için uzun bir süre uğraş verdiklerini hatırlatan Kılıç, şöyle devam etti:

"Özellikle kayıkların çekileceği yerler çok atıl duruma gelmişti. Yapılacak düzenleme ile buraya denizin içinden itibaren beton dökülecek. Ayrıca mendirek gövdesinde onarım ve rıhtım uzatılması da gerçekleştirilecek. Bundan böyle barınağımızdaki balıkçılar daha rahat çalışabilecekler ve barınak modern bire görünüm kazanacaktır. Bize bu konuda yardımlarını esirgemeyen AK Parti Eynesil ilçe teşkilatına ve Trabzon Ulaştırma Bölge Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyoruz." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eynesil Balıkçı Barınağı'nda Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement