Eynesil Balıkçı Barınağında İyileştirme Çalışması Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Eynesil Balıkçı Barınağında İyileştirme Çalışması Başlatıldı

Eynesil Balıkçı Barınağında İyileştirme Çalışması Başlatıldı

Eynesil'de yaklaşık 50 balıkçı kayığının bulunduğu Eynesil Balıkçı Barınağının modern hale getirilmesi amacıyla iyileştirme çalışması başlatıldı.

17.12.2013 14:41  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eynesil'de yaklaşık 50 balıkçı kayığının bulunduğu Eynesil Balıkçı Barınağının modern hale getirilmesi amacıyla iyileştirme çalışması başlatıldı.

Eynesil Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ahmet Kılıç, Boztepe Mahallesi'ndeki barınakta yapılacak çalışmaların tamamlanmasından sonra balıkçıların daha rahat bir ortama kavuşacaklarını belirtti.

Trabzon Ulaştırma Bölge Müdürlüğünün gönderdiği teknik ekiple barınaktaki eksikliklerin tespit ettirildiğini ve düzenlemeler için 560 bin lira ödenek çıkarıldığını belirten Kılıç, şöyle konuştu:

"İhale süreci de tamamlanarak işe başlanıldı. Çalışmaların Şubat 2014'te tamamlanmasını bekliyoruz. Özellikle kayıkların çekileceği yerler çok atıl duruma gelmişti. Yapılacak düzenlemeyle buraya denizin içinden itibaren beton dökülecek. Ayrıca mendirek gövdesinde onarım ve rıhtım uzatılması da gerçekleştirilecek. Bundan böyle barınağımızdaki balıkçılar daha rahat çalışabilecekler ve barınak modern bir görünüm kazanacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eynesil Balıkçı Barınağında İyileştirme Çalışması Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement