Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezunları Pilav Gününde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezunları Pilav Gününde Buluştu

Eynesil İmam Hatip Lisesi mezunları pilav günü etkinliğinde bir araya geldi.

11.08.2013 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eynesil İmam-Hatip Lisesi mezunları pilav günü etkinliğinde bir araya geldi.

Lise bahçesinde, Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 16'ncısı düzenlenen etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Ramazan Öztürk, pilav günü için tüm mezun ve mensupları ilçeye davet ettiklerini söyledi.

Eynesil İmam Hatip Lisesinin önemli ve değerli insanları yetiştirdiği bir ilim yuvası olduğunu belirten Öztürk, "Bu okuldan mezun olup, farklı makam ve mevkilerde, iş kollarında insanlarımıza hizmet eden arkadaşlarımıza da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ilim yuvaları vatandaşlarımızın desteğiyle onların gönlünde taht kurmuş, güzel eğitim kurumlarıdır. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi devam ettirsin. Okulumuzun adının daha yukarılara taşına bilmesi için tüm mezun ve mensup arkadaşlarımı burada görmekten ayrı bir mutluluk duyduk. Derneğimi tarafından bu gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.

Pilav gününe Dernek Başkanı Öztürk'ün yanı sıra, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, siyasi parti temsilcileri, diğer daire amirleri ve Eynesil İmam Hatip Lisesi mezunları katıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezunları Pilav Gününde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement