Eyüp Sabri Tuncer'den Gülsuyu Mucizesi - Son Dakika
Basın Bültenleri

Eyüp Sabri Tuncer'den Gülsuyu Mucizesi

Eyüp Sabri Tuncer\'den Gülsuyu Mucizesi

Kokusu ve ipeksi etkisiyle pek çok kadının güzellik sırrı olan gülsuyu, cilt temizliğinde natürel ürünleri tercih edenlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

17.09.2013 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kokusu ve ipeksi etkisiyle pek çok kadının güzellik sırrı olan gülsuyu, cilt temizliğinde natürel ürünleri tercih edenlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Özellikle makyaj temizleyici ve tonik olarak günümüz modern kadınlarınca kullanılan gülsuyu cilt bakımında da faydasını hissettiriyor. Doğal tonik etkisi ile cildin doğal nem dengesini koruyan gülsuyu geçmişten bu yana geleneksel bir güzellik kaynağı. 90 yıldır saflığın, güvenin ve sıhhatin sembolü Eyüp Sabri Tuncer markası tarafından "güvenle kullanılması amacıyla doğal gıda aroması ve deiyonize sudan elde edilen" Eyüp Sabri Tuncer Gülsuyu saf ve yüz temizlemeye uygun içeriği ile cildiniz için ideal.

Besleyici ve doğal

Eyüp Sabri Tuncer'in yapay boya kullanmadan tamamen doğal üretim süreçleri ile elde edilen gülsuyu, bu özelliği sayesinde tüm tatlıların lezzetini artırmak için de gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.

Ürünlerinde kaliteye önem verdiği kadar müşteri yanlı ve sosyal sorumluluk yaklaşımı ile ön plana çıkan Eyüp Sabri Tuncer, Gülsuyu'nun tanıtım bilgilerini görme engelli vatandaşlar için özel olarak tasarlattı. Ürün kutu ve şişesi üzerine Braille Alfabesi ile bilgilerin yazılmasını sağlayan marka görme engellilerin ürün seçimine kolaylık getiriyor.

Eyüp Sabri Tuncer görme engellilerin kullandığı kabartma harfleri ilk kez limon kolonyalarında kullanarak yalnızca kozmetik ve tüketim ürünleri alanında değil pek çok alanda faaliyet gösteren firmalara sosyal sorumluluk projelerinde örnek olmuştu. Eyüp Sabri Tuncer 350 ml Gülsuyu'nu, Eyüp Sabri Tuncer ürünlerinin satıldığı tüm mağazalardan satın almak mümkün. Eyüp Sabri Tuncer 350 ml Gülsuyu'nun shop.eyupsabrituncer.com online alışveriş sitesinde fiyatı yalnızca 4 TL.

Daha fazla bilgi ve online sipariş için: shop.eyupsabrituncer.com

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Eyüp Sabri Tuncer'den Gülsuyu Mucizesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement