Eyüp Sultan'da Pazar Çorbasına İlgi Büyüyor - Son Dakika
Yerel

Eyüp Sultan'da Pazar Çorbasına İlgi Büyüyor

Eyüp Sultan\'da Pazar Çorbasına İlgi Büyüyor

Eyüp Belediyesi tarafından Eyüp Sultan Meydanı’nda her Pazar sabahı dağıtılan ve geleneksel hale gelen çorba ikramına ilgi giderek artıyor.

22.02.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Belediyesi tarafından Eyüp Sultan Meydanı'nda her Pazar sabahı dağıtılan ve geleneksel hale gelen çorba ikramına ilgi giderek artıyor.

Bir süredir Ebu Eyyüb El Ensari'nin manevi huzurunda sabah namazını eda eden vatandaşlar çıkışta Eyüp Belediyesi'nin çorba ikramıyla karşılaşıyor. Geleneksel hale gelen çorba ikramına talep de her geçen hafta daha da artıyor. Manevi iklimde gönüllerini huzurla dolduranlara yapılan Eyüp Belediyesi'nin çorba ikramı da soğuk Eyüp sabahlarında içleri ısıtıyor. Geleneksel çorba ikramında Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın özel konuğu olarak İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun yanı sıra, gazeteciler ve belediyelerin basın danışmanları da sabah namazı sonrası ikram edilen çorbadan içtiler. Çorba ikramı sırasında Vali Mutlu ve Başkan Aydın'ı karşılarında gören vatandaşlar, vali ve başkanla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdiler.

Vatandaşlarla kucaklaşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Çorba ikramımız vatandaşlarımızdan büyük ilgi gördü ve artık neredeyse geleneksel hale geldi. Bu hafta sayın valimizi de Eyüp Sultan'da ağırladık. Gazeteci kardeşlerimiz ve basın danışmanı arkadaşlarımızın da ilgisine teşekkür ediyorum. Kendilerini her hafta bu manevi mekanda ağırlamak istiyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eyüp Sultan'da Pazar Çorbasına İlgi Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement