Eyüp'te Derneğe Silahlı Saldırı İkisi Ağır 4 Yaralı... - Son Dakika
Güncel

Eyüp'te Derneğe Silahlı Saldırı İkisi Ağır 4 Yaralı...

Eyüp\'te Derneğe Silahlı Saldırı İkisi Ağır 4 Yaralı...

Haber-Kamera Ozan URAL - Murat DELİKLİTAŞ - Çağatay KENARLI İstanbul DHA Eyüp Yeşilpınar'da Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneğine kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan ateş sonucu başından ağır yaralanan İsmail Bayram'ın yakınları hastaneye akın etti.

02.02.2016 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera Ozan URAL - Murat DELİKLİTAŞ - Çağatay KENARLI İstanbul DHA

Eyüp Yeşilpınar'da Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneğine kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan ateş sonucu başından ağır yaralanan İsmail Bayram'ın yakınları hastaneye akın etti.

31 yaşındaki İsmail Bayram'ın yaralandığını duyarak Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden akrabaları acil servis önünde gözyaşı döktü. Ancak İsmail Bayram'ın Alibeyköy'deki özel bir hastaneye kaldırıldığını öğrenen yakınları, araçlarla bu hastaneye gitti.

Eşinin 5 aylık hamile olduğu öğrenilen İsmail Bayram ameliyata alındı.

Bu arada, olayda yaralanarak Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 3 yaralıdan Fatih Fırat'ın durumunun da ağır olduğu öğrenildi. Fırat'ın da başına mermi isabet ettiği belirtildi. Aynı hastanede Hüseyin Sözer ve adı öğrenilemeyen bir yaralının daha tedavi altına alındığı ifade edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eyüp'te Derneğe Silahlı Saldırı İkisi Ağır 4 Yaralı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement