Eyvah Kaynanam Geliyor" Projesi - Son Dakika
Güncel

Eyvah Kaynanam Geliyor" Projesi

Eyvah Kaynanam Geliyor" Projesi

Çankırı Belediyesince başlatılan proje kapsamında verilecek eğitimlerle gelin ve kayınvalidelerin birbirleriyle iletişim becerilerinin güçlendirilmesi hedefleniyor.

27.01.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Belediyesinin "Eyvah Kaynanam Geliyor" projesi kapsamında gelin ve kayınvalidelerin birbirleriyle iletişim becerilerinin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Toplumsal aile bağlarının güçlendirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla başlatılan proje doğrultusunda verilecek eğitimle, gelin ve kayınvalidelerin sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde sorunlarını çözmelerine katkı sağlanması planlanıyor.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Gülbahar Hatun Hanımlar Lokali'nde düzenlenen projenin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, ailelerdeki her bireyin mutluluğuna katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Toplumun en küçük yapı taşı olan aileyi ayakta tutmak ve sağlıklı bir toplum inşa etmek adına gerekli bütün adımları attıklarını ifade eden Dinç, "Toplumda gelin kaynana ilişkileri açısından yanlış bir algı var. Gelin kaynana dendiği zaman birbiriyle geçinemeyen, sürekli zıtlaşan bir ikili profili gözümüzün önüne gelir. Konuya önyargılardan uzak olarak bakarsak gerçekte sanıldığı kadar bir problem olmadığını görürüz" diye konuştu.

Dinç, sevgi ve saygıyla her sıkıntının aşılabileceğini vurgulayarak, projeyle bireylerin birbirlerini daha iyi anlamalarını, hoşgörünün ilişkilerinde egemen kılınmasını sağlamaya çalışacaklarını belirtti.

Gelin ve kayınvalidelerin yaşadıkları problemleri aile bağlarına zarar vermeden çözebilmeleri yönünde bilgilendirileceğini dile getiren Dinç, 7 hafta sürecek proje kapsamında eğitimlerin yanı sıra skeçler ve manilerle etkinlikleri eğlenceli hale getireceklerini kaydetti. - Çankırı

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eyvah Kaynanam Geliyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement