Eyyübiye Belediyesi Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye Belediyesi Çalışıyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Eyyübiye Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsalda vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaç doğrultusunda taziye evi projelerini sürdürüyor.

30.12.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye Belediyesi, uzun zamandan beri devam eden güzel bir gelenek olan Taziye kültürünü diri tutmak adına vatandaşlardan gelen talepleri ve ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak, taziye evi yapımına devam ediyor. İlçe merkezi ve kırsalda devam eden çalışmaları yerinde görmek, eksikliklerin giderilmesi için çalışmaları hızlandırmak ve vatandaşlardan gelen talep ve istekleri birinci ağızdan dinlemek üzere ziyaretlerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, belediyenin Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Horoz Mahallesinde yapılan taziye evini ziyaret etti. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan, Sait Ardan, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Batan, Ahmet Başgök, Ahmet Toprak ve bazı birim amirleriyle Horoz Mahallesindeki taziye evine giden Başkan Ekinci'yi Horoz Mahalle Muhtarı Ahmet Horoz ve mahalleli karşıladı.

Yapımı bitme aşamasına gelen ve kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine sunulacak olan taziye evinde beraberindeki heyetle birlikte incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, ilçe merkezi ve kırsal arasında hiçbir ayırım yapmadan çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

'' TALEPLERE ANINDA CEVAP VERİYORUZ''

Başkan Ekinci'' 'Şehir merkezindeki çalışmalar ile beraber kırsalda da ciddi bir uğraş içersindeyiz. Bu anlamda da özellikle kırsal mahallelerdeki insanlarımızın bizden beklediği taziye evi, köy içi çalışmalarda hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de Horoz mahallesine geldik. Buradaki vatandaşlarımızla istişare ederek, özellikle daha önce kabasını kendilerinin yaptıkları sonrasında ince ve diğer detayları bizim tarafımızdan yapılarak karşılanan bir çalışma yaptık. Burada da mahalle halkı ile beraber bu hizmetleri götürmeye çalışacağız. Karşılıklı birbirimize destek vererek, İmkânlar ölçüsünde bunları yapıyoruz. Ulucanlar, Karahisar, İkizce, Güzelkuyu, Kaplan, Vergili, Kubacık, Başören ve Mihraplı mahallelerimizde bu tür çalışmalarımız oldu. Yine kısa bir süre içersinde inşallah bundan sonra mahalle içi özellikle stabilize yol konusunda da çalışmalarımız devam edecek. Kırsala Belediye olarak hizmet götürmeyi sürdüreceğiz. Şehir merkezi ve kırsal ayırımı yapmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere de anında karşılık vererek onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. '' dedi.

'' AK ELLER, AK İLLER VE AK KÖYLER''

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür eden Horoz Mahalle Muhtarı Ahmet Horoz da '' Başkanımıza talebimizi iletir iletmez anında cevap geldi. Kendileri de bu işe dört elle sarılarak güzel bir hizmet örneği sergilediler. Bu manada öncelikle başkanımıza, Başkan Yardımcımız Aziz Aslan'a ve Belediye Meclis Üyelerimize mahallemiz adına teşekkür ediyoruz. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci son sürat çalışıp köylerimize kadar geliyorlar. Sayın Başbakanımızın bir sözü vardı: Ak Eller, Ak İller diye Sayın Mehmet Ekinci de bunun üstüne Ak köyleri koydu. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyyübiye Belediyesi Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilis'te 3 Bin 53 Çiftçiye 650 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı
    12:40 Kilis'te 3 Bin 53 Çiftçiye 650 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi dağıttı. Dağıtım töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin tarım arazilerinin etkin kullanımını hedeflediğini belirtti.

  • Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti
    12:36 Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti

    Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkilerin önemi vurgulandı.

  • Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
    12:35 Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

    Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen küçük yıldızlar kız ve erkek bocce ilçe birinciliği müsabakaları tamamlandı. Müsabakalara 27 takım katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaların keyifli geçtiğini belirterek, okul takımlarını ve sporcu öğrencileri kutladı. Dereceye giren öğrencilere katılım belgesi ve hediyeler verildi.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.

  • Adıyaman Valisi Osman Varol Çelikhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    12:34 Adıyaman Valisi Osman Varol Çelikhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesinde kalıcı afet konutları, geçici yaşam merkezi ve çarşıyı ziyaret ederek esnaf ve depremzedelerle bir araya geldi. Ayrıca, devam eden çalışmaları inceleyen Vali Varol, yetkililerden bilgi aldı.


Advertisement