Eyyübiye Belediyesi'nden Eğitime Katkı - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye Belediyesi'nden Eğitime Katkı

Eyyübiye Belediyesi\'nden Eğitime Katkı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi, Yavuz Selim ve Yenice Merkez İlkokulu'na öğretmenler odası ve sınıflar için sandalye ile masa yardımında bulundu.

26.10.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla ilçe sınırları içerisinde bulunan okullara öğretmenler odası ve sınıflar için masa ve sandalye yardımlarına devam edildi.

Eyyübiye ilçesine bağlı Yavuz Selim İlköğretim Okulu ile Yenice İlköğretim Okulu müdür ve öğretmenlerinin zor şartlar altındaki çalışma şartlarına kayıtsız kalmayan Başkan Ekinci okullara yardım elini uzattı.

Sandalye ve masa tesliminde açıklama yapan Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hasan Biner, "Eğitime verdikleri katkılarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye ve yardımcılarına teşekkür ediyoruz. Yalnız biz değil, bütün okullara katkı sundukları için öğretmenlerimiz adına tekrardan teşekkür ederiz" dedi.

Eyyübiye Yenice Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Kakaç ise "Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Beyin Eğitime bakış açısını biliyoruz. Bütün okullara destek vereceğini biliyoruz. Ayrıca okulumuza yaptığı sandalye yardımından dolayı sonsuz derece de teşekkür ederiz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eyyübiye Belediyesi'nden Eğitime Katkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement