Eyyübiye Belediyesi Yeni Yol Açma Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye Belediyesi Yeni Yol Açma Çalışmalarına Devam Ediyor

Eyyübiye Belediyesi Yeni Yol Açma Çalışmalarına Devam Ediyor

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Direkli Mahallesinde Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatıyla başlatılan yol yapım çalışmaları sürüyor.

21.01.2016 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Direkli Mahallesinde Başkan Mehmet Ekinci'nin talimatıyla başlatılan yol yapım çalışmaları sürüyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Direkli Mahallesinde yürütülen yol açma çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Direkli Mahallesi'ndeki yol açma çalışmalarında bölgeden çıkarılan 350 kamyon hafriyatın ince kısmı köy yollarında kullanılırken, hafriyatın kaba kısmı ise yol dolgu çalışmalarında kullanılıyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların mağduriyetini gidermek için ilçenin Yenice, Eyyüpkent, Osmanlı, Eyyüpnebi, Tepe ve Hacıbayram Mahallerindeki kilitli beton parke taşı döşeme ve iyileştirme çalışmalarına devam ederken diğer yandan da yol açma ve genişletme çalışmaları yürütülüyor. Direkli Mahallesi 1697. sokaktaki kırım ve yol açma çalışmaları yürüten ekipler Direkli Mahallesi 9253. Sokakta da yarma ve dolgu işlemlerinde ise sona yaklaştı. Direkli mahallesi sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti. Vatandaşlar, "Hem iş konusunda, hem yol konusunda iyi bir çalışmayı görüyoruz. Normal olarak bazı sıkıntılar oluyor. Bir insanın koca bir şehri, koca bir memleketi yönetmesi kolay değildir. Yollar yapılıyor, Belediye işçileri çalışıyor. Park alanlarımız gerçekten bakımlıdır. Eyyübiye Belediyemizin çalışmasından memnunuz ve daha da fazlasını bekliyoruz "dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eyyübiye Belediyesi Yeni Yol Açma Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement