Eyyübiye'de Bir Taşla Üç Kuş - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye'de Bir Taşla Üç Kuş

Eyyübiye\'de Bir Taşla Üç Kuş

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol çalışmalarında, aynı anda üç hizmet birden gerçekleştiriliyor.

21.01.2016 15:34  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahalleye açılan yolun hafriyatıyla köy yolları ve dolgu yapılıyor

Bir yandan mahalleler, yeni yollara kavuşturulurken, hafriyat sırasında çıkan malzemenin incesi köy yollarının yapımında, kabası ise dolgularda kullanılıyor.

İLÇE ŞANTİYE GİBİ OLDU

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatıyla çalışmalar sürdüren belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Direkli, Yenice, Eyyüpkent, Osmanlı, Eyyüpnebi, Tepe ve Hacıbayram mahallerini adeta şantiye haline getirdi. Vatandaşların yol mağduriyetlerini gidermek için çalışılan mahallelerde bir yandan kilitli beton parke taşı döşeme ve iyileştirmesi sürdürülürken, diğer yandan da yeni yollar açılıp, genişletiliyor.

350 KAMYON HAFRİYAT ÇIKTI

Direkli Mahallesi'ndeki yol açma çalışmalarında ise bölgeden çıkarılan 350 kamyon hafriyatın ince kısmı köy yollarında, kaba kısmı ise yol dolgu işlemlerinde kullanılıyor. Böylece, yollar açılırken çıkan malzeme de gerekli alanlara dolgu uygulanması ve köy yollarının yapımı işleminde kullanılıyor.

Çalışmalar nedeniyle Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar,"Yıllardır hasret duyduğumuz nitelikte yollara kavuşuyoruz. Aynı zamanda belediye ekiplerinin kamu malını tasarruflu kullanarak bir çalışma ile 3 ayrı sorunu gidermeleri de takdire değer bir organizasyon" dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyyübiye'de Bir Taşla Üç Kuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement