Eyyübiye'de Ramazan Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye'de Ramazan Etkinlikleri

Eyyübiye\'de Ramazan Etkinlikleri

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri her akşam farklı bir programla halkın yoğun ilgisini görüyor.

02.07.2015 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve ramazan ayı boyunca her akşam düzenlenen program kapsamında önceki gece 3 farklı etkinlik vatandaşların beğenisine sunuldu.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklerin önceki akşamki ayağında Grup Mevlana sahne aldı. Eyyübiye Belediyesi tarafından Şanlıurfa Müzesi önünde kurulan platformda düzenlenen etkinlikler, Suriye'nin Kobani kentinde süren iç savaştan dolayı 2 gün iptal edilmişti. Kobani'deki savaşın durulmasıyla birlikte etkinlikler yeniden başladı.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında dün akşam 3 farklı gösteri yapıldı. Teravih Namazı sonrası başlayan etkinliklerde öncelikli olarak çocuklara yönelik çeşitli oyunlar sergilendi.

Yaklaşık bir saat süren çocuk oyunlarının ardından sahne alan Doç. Dr. Celil Abuzer tarafından yarım saatlik dini konular ele alınarak, ramazan ayının kıymeti hakkında bilgiler dinleyicilere aktarıldı.

Son olarak, Grup Mevlana tarafından ilahiler seslendirildi. Gece yarısına kadar süren etkinliklere vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eyyübiye'de Ramazan Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement