Eyyübiye'de Yol Sorunu Çözüme Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye'de Yol Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Eyyübiye\'de Yol Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediyesi, ilçe genelindeki mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

20.11.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi'nin ilçe sınırları içerisindeki mahalle ve sokaklarda modernizasyon çalışmaları devam ediyor.

Modernizasyon çalışmaları kapsamında şehir merkezi ve kırsalda çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri bir yandan da vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiriyor. Gümüşkuşak Mahallesi sakinlerinin yollarda meydana gelen su birikintileri şikâyetini Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye iletmeleri üzerine Belediye ekipleri seferber oldu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye ulaşan mahalle sakinlerinin talebi üzerine, Fen İşleri Müdürlüğü harekete geçti. Eyyübiye Polis Karakolunun bulunduğu alan olarak ta bilinen bölgede çalışma başlatan Eyyübiye Belediyesi vatandaşların takdirini topladı. Bozuk yolda meydana gelen su birikintilerinden dolayı mağduriyetlerini Belediye Başkanı Ekinci'ye ileten vatandaşlar, kısa süre içersinde çalışma başlatılmasını takdirle karşıladılar.

Dün sabah erken saatlerinden itibaren su birikintilerine neden olan yolda çalışma başlatan ekiplerin, 2 gün sürecek asfalt sökme işlemelerinin ardından beton parke taşı döşeme işlemlerine de başlayacakları belirtildi. İş makinelerinin bölgeye takviyesiyle hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan asfaltı iş makineleri ile yerinde söktü. Asfalt sökme işleminin ardından parke taşı döşeme işlemi ise, yapılacak olan alt yapının tamamlanmasından sonra başlayacak.

İlçe genelindeki yolların modernizasyon çalışmalarıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; "Gerek kırsalda gerekse de şehir merkezindeki yolların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden Belediyemiz, vatandaşlarımızın daha rahat koşullarda yaşam sürdürebilmeleri için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu kapsamda kış aylarının da gelmesiyle birlikte sokaklarda oluşan su birikintilerinin mağduriyet yaşatacağı bilincindeyiz. Bu mağduriyetin giderilmesi için ekiplerimiz dört bir koldan seferber olmuş durumdalar. Vatandaşlarımızın talepleri bizler için birinci önceliktir. Gümüşkuşak Mahallesi sakinlerinin talebinin yerine getirilmesi için ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. İlçemiz sınırları içerisinde bulunan her mahalle ve sokak bizim için büyük önem arzediyor. Burada yapılacak olan çalışmalarla vatandaşlarımıza hizmet götürme sürecini başarıyla sürdürmek istiyoruz'' dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eyyübiye'de Yol Sorunu Çözüme Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement