Ezeli Rekabet Ada'ya Taşınıyor" - Son Dakika
Spor

Ezeli Rekabet Ada'ya Taşınıyor"

Ezeli Rekabet Ada\'ya Taşınıyor"

İngiliz basınında Mourinho ve Manu haberlerinin ardı arkası kesilmiyor.

05.02.2016 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiliz basınında Mourinho ve Manu haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Daily Star gazetesinin haberine göre, geçtiğimiz günlerde ezeli rakibi City'nin gelecek sezon için Pep Guardiola ile anlaşmasını duyurmasının ardından, İngiliz ekibi Manchester United'ın da Jose Mourinho'yu takımın başına getirmek için görüşmeleri hızlandırdığı iddia edildi. Ada ekibinin başkan yardımcısı olan Ed Woodward'ın Mourinho ile görüşme yaparak Portekizli teknik adamı önümüzdeki sezon için takıma kazandırmak istediği konuşuluyor.

Memphis Depay, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger, Anthony Martial gibi flaş transferlerle sezona iddialı giren ama üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle zirvenin uzağına düşen Manu'da teknik direktör Louis Van Gaal'in sezon sonuna kadar takımın başında kalması çok düşük bir ihtimal olarak görülüyor.

Londra ekibi Chelsea'de ise takımın sahibi Rus Milyarder Roman Abramoviç, bu sezon istediği başarı grafiğini yakalayamayan Jose Mourinho'nun görevine son vermişti. Portekizli teknik adamın uzun süredir boşta olması ve geleceği ile ilgili net bir şey konuşmaması, İngiltere'de dedikodu kazanının kaynaması için yeterli bir sebep olarak görülüyor.

Eski "dostlar" yeniden bir araya gelebilir

Önceki yıllarda aynı dönem İspanya'da çalışan ve Barcelona - Real Madrid rekabetine farklı bir boyut kazandıran Guardiola ve Mourinho'nun birbirleri hakkında söyledikleri sözler o günlerde gündemi uzun süre meşgul etmişti. Geçen yılların ardından iki teknik adamın yeniden aynı ligde rekabete girme olasılığı Manchester United yetkililerinin önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği hamlelere bağlı gibi görünüyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Ezeli Rekabet Ada'ya Taşınıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement