Ezgi'nin Babası: İncik Boncuk Satarak Kazandıkları Paralarla Oyuncak Almışlardı - Son Dakika
Güncel

Ezgi'nin Babası: İncik Boncuk Satarak Kazandıkları Paralarla Oyuncak Almışlardı

Ezgi\'nin Babası: İncik Boncuk Satarak Kazandıkları Paralarla Oyuncak Almışlardı

Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü öğrencisi Hatice Ezgi Sadet ailesinden izin alarak Suruç'a gitmişti.

22.07.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü öğrencisi Hatice Ezgi Sadet ailesinden izin alarak Suruç'a gitmişti. Aynı gün geri dönecekti. Babası Ali Sadet'in anlattığına göre İstanbul'da arkadaşlarıyla yaptıklarını satarak kazandıkları parayla oyuncak kalem ve kağıt almış, onları Kobani'deki çocuklara ulaştırmak için oraya gitmişti.

Acılı baba Ali Sadet cenazede taziyeleri kabul etti. Ali Sadet, " İncik boncuk satarak kazandıkları paralarla oyuncak almışlardı. Başka bir şey değil. Kağıt kalem almışlar. Onları oradaki insanlara ulaştırmaya gittiler. Aynı gün döneceklerdi. Ama maalesef olmadı" diye konuştu.

GELENLER ARANARAK İÇERİ ALINDI, ÇELENKLER KONTROL EDİLDİ

20 yaşındaki Hatice Ezgi Sadet için cenaze töreni Ümraniye Cemevi'nde düzenlenecek. Ailenin isteği üzerine cenazeye gelenler tek tek arandı. Cemevi yönetimi cenazeye katılanları sıkı bir aramadan geçirerek avluya aldı. Cenazeye gönderilen çelenkler de kontrol edildikten sonra kabul edildi.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENECEK

Sivaslı Sadet ailesinin en küçük kızları Hatice Ezgi Sadet'in en büyük hayali arkeolog olmaktı. Muğla'da tarihi kazılara katılmış, Suruç dönüşünde de bu kazılara katılmak için yeniden Muğla'ya gidecekti. Ama olmadı. Suruç'taki terör saldırısında 32 arkadaşıyla birlikte can verdi. Hatice Ezgi Sadet için bugün Ümraniye Cemevi'nde öğle saatlerinde dini tören düzenlenecek. Ezgi'nin cenazesi Ihlamurkuyu Çırçır Mezarlığında toprağa verilecek. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ezgi'nin Babası: İncik Boncuk Satarak Kazandıkları Paralarla Oyuncak Almışlardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement