Avukat Ezgin Destek Turlarını Sürdürdü - Son Dakika
Yerel

Avukat Ezgin Destek Turlarını Sürdürdü

Avukat Ezgin Destek Turlarını Sürdürdü

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı avukat Ercan Ezgin, teşkilatları ziyaretini sürdürdü. Ezgin, Ak Parti'nin Hazro, Silvan, Bismil ve Çınar İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

25.02.2015 00:21  Güncelleme: 00:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çözüm Sürecine verdiği olağanüstü destek, Charli Hebdo vakasında gösterdiği duruş, beyefendi kişiliği ve saygınlığıyla bölgede son zamanların en gündemde olan isimlerin başında gelen geçtiğimiz hafta içinde AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı olan avukat Ercan Ezgin, durmak bilmiyor. Sabah namazının ardından dua ile yollara koyulan Ezgin ve gönüldaşları, partisinin seçimi başarı ile göğüslemesi için varını yoğunu ortaya koyuyor.

Destek Turunu Sürdürdü

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı avukat Ercan Ezgin, öncelikle Ak Parti teşkilatlarını ziyaret ederek destek turlarını sürdürüyor. Ezgin ilk olarak Ak Parti Hazro İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Nusret Güngören tarafından karşılanan Ezgin, burada partililerle görüş alışverişinde bulundu. Ziyareti kısa tutan Ezgin, kendisi için teşkilattan destek istedi. Başkan Güngören de teşkilattan gelen aday adaylarına destek verilmesi gerektiğini belirterek, teşkilattan gelen Ezgin'in aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Eski ve Yeni Başkandan Destek

Ezgin'in sonraki durağı ise Ak Parti Silvan ilçe Başkanlığı oldu. Burada İlçe başkanı Nimet Aksoy ve partililer tarafından karşılanan Ezgin'e bir destek te Ak Parti Silvan eski ilçe Başkanı Nedim Kılıçarslan'dan geldi. Ezgin'in ziyaretini duyan Kılıçarslan İlçe başkanlığına gelerek desteğini sundu.

Bismil'de Adeta Gövde Gösterisi Yaptı

Ezgin'in üçüncü durağı ise Diyarbakır'ın en büyük ilçelerinden biri olan Bismil İlçesinde Ak Parti başkanlığı oldu. Burada İlçe Başkanı A. Hadi Akaydın ve partililerce karşılanan Ezgin, burada adeta gövde gösterisinde bulundu. İlçe başkanı Akaydın ve partililerin çok sıcak karşılaması ve ilgisiyle mutluluğu gözlerinden okunan AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı avukat Ercan Ezgin, burada teşkilatın sorunlarını, teşkilatçılıktan geldiği için iyi bildiğini belirterek, sorunların çözümü noktasında büyük gayret ve çaba göstereceğini dile getirdi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı avukat Ercan Ezgin'in son durağı ise Çınar İlçesi oldu. Burada Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Arzu ve partililer tarafından karşılanan Ezgin, bir süre Arzu, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile partilerle sohbet etti. Hoş sohbet ortamında destek talebinde bulanan Ezgin'e İlçe Başkanı Arzu, hak eden aday adaylarının destek bulacağını dile getirerek aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Teşkilatın İçinden Geldi

Ziyaretlerini tamamlayan Ezgin, günün sonunda yaptığı açıklamada gördüğü yoğun ilgi karşısında, ilgiye layık olacağını ifade etti. Barışı, kardeşliği, insanlığı, adaleti, huzur ve mutluluğu, iyiye ve doğruya değer verdiğini ve esas aldığını her fırsatta dile getiren Avukat Ezgin, 400 Milletvekili hedefini yeniledi. Teşkilatların içinden geldiğini bu yüzden sorunları çok iyi bildiğini kaydeden Ezgin, teşkilatlarla iç içi olacağını sorunlarla yakından ilgileneceğinin sözünü verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Avukat Ezgin Destek Turlarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement