Ezine ADD'nin İmza Kampanyası Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Ezine ADD'nin İmza Kampanyası Sürüyor

Ezine ADD\'nin İmza Kampanyası Sürüyor

Ezine Atatürkçü Düşünce Derneği, şehit Fatih Duru isminin, mezun olduğu okula verilmesi için başlatılan imza kampanyasına hız kesmeden devam ediyor.

12.11.2015 10:54  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezine Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından şehit Fatih Duru isminin, mezun olduğu okula verilmesi için başlatılan imza kampanyası hız kesmeden devam ediyor .

Ezine ADD üyeleri tarafından hayata geçirilmeye çalışılan proje için Cumhuriyet Mahallesi Nahit Şenoğlu Caddesi üzerinde yer alan Ezine Mesleki Eğitim merkezi binasının isminin Şehit Piyade Onbaşı Fatih Duru olarak değiştirilmesi için imza kampanyası çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Mezun olduğu okula isminin verilmesi için girişimlerde bulunan Ezine ADD yöneticileri Ezine'nin semt pazarında imza kampanyası için stant kurdu. Şehit Fatih Duru'nun annesi Azime Duru'dan da izin alınarak gerçekleştirilen projeye Ezineli vatandaşlar da ilgi gösteriyor. Ezine Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Erol Şahin, "Şehit Fatih Duru İlçemiz Mesleki Eğitim Merkezinden Erkek Berberliği meslek dalında Kalfalık ve Ustalık belgesi alarak mezun olması sebebiyle, Şehit Fatih Duru'nun annesi Azime Duru ananın da onayı alınarak, Derneğimiz Yönetim Kurulunun 19 Nolu kararı ile mezun olduğu okulun adının Ezine Şehit Fatih Duru Mesleki Eğitim Merkezi olması için 'Şehidimizin Adını Yaşatalım' adı altında bir kampanya başlatmıştır" dedi. Başkan Şahin Ezine Pazaryeri kapısında kurdukları stantta bin imza topladıklarını belirterek şehidimizin adını yaşatmak için çalışacaklarını ifade etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ezine ADD'nin İmza Kampanyası Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement