Ezine Belediyesinde Zam Sevinci - Son Dakika
Ekonomi

Ezine Belediyesinde Zam Sevinci

Ezine Belediyesinde Zam Sevinci

Ezine Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlandı.

06.02.2016 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezine Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlandı.

Görüşmeler Ezine Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşti. Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ile Hizmet -İş Sendikası Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz arasında gerçekleşen görüşmelerin sonunda kazanan belediye çalışanları oldu. Gerçekleştirilen bu protokolün ardından açıklama yapan Hizmet-İş Sendikası Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz, "Ezine Belediyesinde tek oturumda Toplu İş Sözleşme görüşmeleri imza ile sonuçlandı. Yapılan anlaşma ile mevcut yevmiyelere yüzde 70, sosyal haklara yüzde 80 oranında zam yapıldı. Belediye Başkanımız Sayın Haluk Babaoğlu'na sonsuz teşekkür eder, işçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi. Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, "Belediye personelimize bu sözleşmenin getirdiği güzellikler şimdiden hayırlı olsun dilerim" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ezine Belediyesinde Zam Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Gaziantep'te Ramazan Ayı ve Bayram Boyunca 85 Ton Baklava Satıldı
    13:08 Gaziantep'te Ramazan Ayı ve Bayram Boyunca 85 Ton Baklava Satıldı

    Gaziantep Baklavacılar Odası Başkanı Abdulkadir Katmerci, şehirdeki baklava satışlarının bu yıl Ramazan ayında önemli bir artış gösterdiğini ve geçen yıla göre satışların 85 tona yükseldiğini belirtti. Katmerci, bu artışın Gaziantep'in geleneksel lezzetlerine olan ilginin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Ayrıca, Ramazan ayının bereketiyle birlikte Gaziantep baklavasına olan talebin arttığı ve bu durumun satışlara olumlu yansıdığı ifade edildi. Geçen yıla göre yeni bir rekora imza atan Gaziantep, bu yıl 85 ton baklava sattı ve hedeflerinin 100 ton baklava satışı yapmak olduğunu açıkladı. En çok tercih edilen baklavanın klasik Gaziantep baklavası olduğu da belirtildi.

  • İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı
    13:05 İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı

    İran'ın İsrail'e düzenlediği hava saldırısı sonrası ortaya çıkan gerilim nedeniyle borsalarda iniş çıkışların meydana gelmesiyle, uzmanlar gerilime rağmen altına rağbetin arttığını belirtti. Türkiye'deki borsaların kapalı olduğu Ramazan Bayramı tatili sürecinde altın gramı 3 bin lira seviyelerine kadar çıktı. İran-İsrail gerilimi ve Ortadoğu'daki savaşın etkisiyle altına talep artarken, sarrafiye ürünlerinde tedarik sıkıntısı yaşanıyor.

  • Azerbaycan'da Insurtech Zirvesi düzenlendi
    12:49 Azerbaycan'da Insurtech Zirvesi düzenlendi

    Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Azerbaycanlı ve Türk sigortacıların katılımıyla düzenlenen Insurtech Zirvesi'ne Azerbaycan Dijital Kalkınma ve Ulaştırma Bakanı Reşat Nebiyev, Azerbaycan Merkez Bankası Başkanı Taleh Kazımov ve iki ülkenin sigorta şirketlerinin yetkilileri katıldı. Etkinlikte, finans ve sigorta sektörlerinde dijital transformasyonun önemi vurgulandı ve Türkiye'nin sigorta sektöründeki tecrübesinin Azerbaycan'a katkı sağlayacağı belirtildi.


Advertisement