Ezine'de Polisten Broşürlü Uyarı - Son Dakika
Yerel

Ezine'de Polisten Broşürlü Uyarı

Ezine ilçesinde, polis ekiplerince vatandaşlara broşürlü uyarıda bulunuldu.

21.10.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ezine ilçesinde, polis ekiplerince vatandaşlara broşürlü uyarıda bulunuldu.

İlçe Emniyet Müdürü Kuvvet Yaşar ile Müdür Yardımcısı Muammer Arslantaş ve görevli ekiplerin katıldığı çalışmada, vatandaşlar hırsızlık, dolandırıcılık ve yankesicilik olaylarına karşı uyarıldı.

Broşürlerde, vatandaşların bankamatiklerde işlem yaparken şifrelerini kimseye söylememeleri ve sadece banka görevlilerinden yardım istemeleri, cüzdan taşırken dikkatli olmaları, pazar alışverişi için fazla para taşımamaları, alışveriş yaparken tanımadıkları kişiler tarafından itilip kakıldıkları takdirde ceplerini kontrol etmeyi alışkanlık haline getirmeleri konusunda uyarı notları yer aldı.

Yaşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dağıtılan broşürlerin, meydana gelebilecek asayiş olaylarına karşı uyarıcı nitelikte olduğunu söyledi.

Vatandaşların, karşılaştığı olumsuzlukları mağduriyet oluşmaması için emniyet güçlerine bildirmelerinin büyük önemi bulunduğunu vurgulayan Yaşar, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızı son günlerde artan ve kamuoyunda yer alan hırsızlık, dolandırıcılık ve yankesicilik olaylarına karşı dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarmak ve bilgilendirmek amacıyla broşür dağıtıyoruz. Vatandaşlarımız çarşı pazarda alışveriş yaparken, bankamatiklerden ve bankalardan para çekerken ve kalabalık yerlerde dolaşırlarken lütfen dikkatli olsunlar. Tanımadığı ve hareketlerinden şüphelendikleri kişilere karşı daha dikkatli olsunlar. Bu tür durumlarda vatandaşlarımız durumu 7 gün 24 saat halkımızın hizmetinde olan ücretsiz 155 Polis İmdat telefonlarına bildirmeleri yeterli olacaktır." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ezine'de Polisten Broşürlü Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement