Ezine'deki Alt Yapı Yatırımları - Son Dakika
Güncel

Ezine'deki Alt Yapı Yatırımları

AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin ilçelerinin alt yapı sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaları önemsediklerini belirterek, bu konuda belediyelere parti ayrımı gözetmeksizin destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

02.05.2016 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin ilçelerinin alt yapı sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaları önemsediklerini belirterek, bu konuda belediyelere parti ayrımı gözetmeksizin destek olmaya çalıştıklarını belirtti. Turan, yazılı açıklamasında, Ezine'deki alt yapı yatırımlarına değindi.

İlçede, 50 kilometre kanalizasyon, 50 kilometre içme suyu, 21 kilometre yağmur suyu ve arıtma tesisini içeren projenin ihalesinin yapıldığını ifade etti. Turan, Ezine için büyük bir projeden bahsettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu, arıtma tesisi projeleri tek defada ihale edilerek bir ilk gerçekleştirilmiş oldu. SUKAP kapsamında projelere yüzde 50 oranında hibe sağlandı. 31 milyon liraya ihaleyi kazanan firma kısa zamanda çalışmalara başlayacak. Çanakkalemizde ilçelerimizin altyapı sorunlarının çözülmesine yönelik çalışmaları önemsiyoruz ve bu konuda belediyelerimize parti ayrımı gözetmeksizin destek olmaya çalışıyoruz. Yine Ezine'de ilk etabı tamamlanan Akçin Çayı Islah Projesi'nin devamının DSİ tarafından 2016 yılı yatırım planına alındığı müjdesini verelim. İhalesi tamamlanan işlerin bir an önce hayata geçmesi için takibimizi sürdüreceğiz. Ezinemize hayırlı olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ezine'deki Alt Yapı Yatırımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement