Ezine MYO'da Girişimcilik Derslerine KOSGEB Desteği - Son Dakika
Yerel

Ezine MYO'da Girişimcilik Derslerine KOSGEB Desteği

Ezine MYO\'da Girişimcilik Derslerine KOSGEB Desteği

ÇOMÜ Ezine MYO'da, girişimcileri başarılı işletmeleri kurmaları yönünde teşvik etmek amacı ile verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine KOSGEB destek verecek.

20.09.2014 01:47  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇOMÜ Ezine MYO'da, Girişimciliği desteklemek ve girişimcileri başarılı işletmeleri kurmaları yönünde teşvik etmek amacı ile verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine KOSGEB destek verecek.

Ezine MYO bünyesinde yer alan Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi, Pazarlama, Dış Ticaret, Turizm ve Seyahat Hizmetleri programları içerisinde 56 saat Girişimcilik I ve Girişimcilik II derslerini alıp başarı ile tamamlayan öğrenciler, KOSGEB'in vereceği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi alabilecekler. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini alanlar da KOSGEB Girişimcilik Desteği almayı hak kazanacaklar. Bu destek ile yeni kuracakları iş yerlerinin kuruluş giderleri, makine teçhizat giderleri ve işletme giderlerini karşılayabilecekler. Destek, 30 Bin TL hibe, 70 bin TL geri ödemeli kredi şeklinde olacak. Ezine MYO Müdürü Doç. Dr. Halil Çetin, KOSGEB Müdürü Erdoğan Yüksel'i ziyaret ederek, girişimcilik desteklemeleri için teşekkür etti. Çetin, bu sayede öğrencilerin, eğitimlerini tamamladıktan sonra iş hayatına kısa sürede atılabileceklerini söyledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ezine MYO'da Girişimcilik Derslerine KOSGEB Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement