F.bahçe'den Cardozo Açıklaması! - Son Dakika
Spor

F.bahçe'den Cardozo Açıklaması!

F.bahçe\'den Cardozo Açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü, basında çıkan transfer haberleri ile ilgili resmi sitesinden bir açıklama yayınladı.

18.11.2013 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon Oscar Cardozo transferine çok yaklaşan ancak tamamlayamayan Fenerbahçe, bu oyuncu ile iligli haberlerin yeniden çıkmasından sonra bir açıklama yayınladı ve 'Bu bölgedeki oyuncuların yeterliliği'nin altı çizidi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

Bugün bazı gazetelerde, Profesyonel Futbol Takımımıza devre arası transfer döneminde yapılacağı iddia edilen bir takım transfer iddiaları yer almaktadır.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberde, kadromuzda yer alan yabancı sayısı ve habere konu olan mevkiyle ilgili oyuncularımızın yeterliliği ortadayken, Oscar Cardozo ismi üzerinde ısrarla kurgu yapılmasını anlamamakta, sadece sayfalarını doldurmak adına yapılan bu tarz yalan haberleri anlamakta güçlük çekmekteyiz.

Öte yandan, aynı şekilde bir süredir yazılı ve görsel basında ismi geçen RB Salzburg'lu Kevin Kampl ve Eskişehirspor'un oyuncusu Tarık Çamdal ile ilgili, kulübümüzün herhangi bir transfer girişimi bulunmamaktadır.

Yaklaşan transfer dönemi öncesinde kamuoyunun bu tür transfer haberlerine itibar etmemesini ve doğru bilgi edinmek adına transfer gelişmelerini kulübümüzün resmi yayın organlarından takip etmesini rica ederiz.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor F.bahçe'den Cardozo Açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement