Fenerbahçe'nin Yeni Hoca Adayları Belli Oluyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Yeni Hoca Adayları Belli Oluyor

Fenerbahçe\'nin Yeni Hoca Adayları Belli Oluyor

Sarı lacivertli takım Ersun Yanal'ın ayrılışının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

10.08.2014 15:16  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin gündemindeki en önemli soru Ersun Yanal'ın istafiası sonrası yeni teknik drektörün kim olacağı.

Ntvspor'da yer alan habere göre sarı lacivertli kulüpte yardımcı antrenör İsmail Kartal'ın ismi ön plana çıktı. Ersun Yanal'ın istifası sonrası Aziz Yıldırım, tesislere gelerek oyuncularla bir toplantı yaptı. Futbolcular, Aziz Yıldırım'a İsmail Kartal'a desteklerinin tam olduğunu ilettiler.

Ancak Aziz Yıldırım'ın aklında ismini henüz açıklamadığı başka birinin olduğu iddia edildi. Bu isimle anlaşılamaması durumunda ise yola İsmail Kartal ile devam edilecek.

SÜPER KUPA'DA KİM GÖREVDE OLACAK

Fenerbahçe, Galatasaray ile 25 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa fmaçına kadar yeni bir isimle anlaşamazsa takımın başına İsmail Kartal olacak.

FENERBAHÇE'NİN YENİ HOCASI İSMAİL KARTAL MI?

Futbolculuk kariyerine Sarıyer'de başlayan İsmail Kartal, daha sonra Gaziantepspor'a transfer oldu 1983-93 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve sağ bek olarak görev yapan İsmail Kartal, sarı lacivertli forma ile 263 maça çıktı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Denizlispor ve Adanaspor'da forma giyen İsmail Kartal, 1995 yazında kramponlarını astı.

Teknik direktörlük kariyeri

1996 yılında Fenerbahçe altyapısında görev yapan 53 yaşındaki teknik adam, 1997-99 sezonları arasında sarı lacivertli kulüpte yardımcı antrençr olarak görev yaptı. Daha sonra sırasıyla Karabükspor, Sivasspor, Mardinspor, Altay, Malatyaspor, Orduspor ve Konya Şekerspor'da görev yapan çalıştırıcı, 2010 yılından beri Fenerbahçe'de yardımcı antrenör olarak görev yapıyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Yeni Hoca Adayları Belli Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement