Fabrikalar Mahallesi'ne Yeni İmaj - Son Dakika
Güncel

Fabrikalar Mahallesi'ne Yeni İmaj

Fabrikalar Mahallesi\'ne Yeni İmaj

Kepez Belediyesi tarafından, Fabrikalar Mahallesi’nde sıcak asfalt ve drenaj çalışmaları yapıldı.

21.01.2016 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi tarafından, Fabrikalar Mahallesi'nde sıcak asfalt ve drenaj çalışmaları yapıldı.

Kepez ilçesinde yer alan Fabrikalar Mahallesi'nin eski Pil Fabrikası'nın kuzeyinde yer alan bölümün tamamında asfaltlama ve yağmur suyu drenaj çalışmaları gerçekleştirildi.

Yeni bir imaja kavuşturulan bölgede modern kentleşme projeleri sürüyor. Bölgede bulunan alanda 6 bin 170 metre uzunluğunda alana 54 bin 830 metrekare sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarında sona gelinirken, asfaltı yenilenen mahallede kaldırım çalışmalarının planlanmasına başlandı. Fabrikalar Mahallesi'nin kuzey bölümündeki alan asfaltlanarak, kaldırım ve bordür çalışmaları ile yeni ve modern bir çehre kazandırıldı. Kepez Belediyesi Fen işleri ekipleri, asfaltı tamamlanan mahallede Ocak ayı içerisinde de yaklaşık 15 bin metrekare kaldırım çalışması gerçekleştirecek. Ayrıca yine fen işleri ekipleri tarafından yağmur suyu drenaj ve peyzaj düzenlemeleri devam ediyor.

Gece gündüz tüm birimlerle modern bir Kepez için çalıştıklarını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, emeği geçen tüm personeline kolaylıklar diledi. Tütüncü, planlanan çalışmalarla yenilenen ilçenin tüm vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, çalışmaların hız kesmeden süreceğini sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fabrikalar Mahallesi'ne Yeni İmaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement