Facebook'a Yenilik! - Son Dakika
Teknoloji

Facebook'a Yenilik!

Facebook\'a Yenilik!

Her geçen gün büyüyen Facebook'u dizginlemek için, bakın nasıl bir fikirle geldiler.

22.07.2014 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günümüzün en büyük sosyal medya aracı olan Facebook, her fırsatta daha farklı, daha kaliteli hizmet vermek için elinden geleni yapıyor. Bu sefer de haber kaynağı içerisinde kaybolanları kurtarmak isteyen Facebook ekibi, "içeriği kaydet" mekaniği ile kullanıcılarına bambaşka bir rahatlık sundu!

"Save it for later" ya da "içeriği kaydet" sayesinde artık haber kaynağı sayfasında gördüğümüz ve ilgimizi çeken bilgileri, vaktimiz olduğu zaman okumak veya izlemek için biriktirebileceğiz. Kaydetme sistemi, hem internet tarayıcı, hem iOS, hem de Android uygulamaları için eş zamanlı olarak gelmiş bulunuyor. Kaydettiğimiz bilgileri, internet tarayıcı üzerinde "diğer" kısmı altında bulabiliyorken, mobil işletim sistemlerinde de "sidebar" altında bulmamız mümkün. Eklenen haberlerin tam olarak ne kadar bir köşede duracağı hakkında net bir bilgi verilmedi ama belirli bir süre sonra kendiliğinden kaybolacağı not edildi.

Özellikle Facebook kullanıcılarının büyük sorunları arasında yer alan haber kirliliği için, şüphesiz doğru bir yaklaşım sergileyen firma, şimdiden konu hakkında daha detaylı çalışmalara başlamış durumda.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Facebook'a Yenilik! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement