Facebook Rooms Yayında! - Son Dakika
Teknoloji

Facebook Rooms Yayında!

Facebook Rooms Yayında!

Gerçek isminizi kullanmak zorunda olmadığınız ilk Facebook uygulaması Rooms, yayımlandı.

24.10.2014 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gerçek isminizi kullanmak zorunda olmadığınız ilk Facebook uygulaması Rooms, yayımlandı…

Forum dediğimiz şey, hiçbir şekilde yakamızı bırakmayacak herhalde. Facebook 'lar, Twitter'lar yokken, insanların deli gibi saatlerini harcayıp sosyalleştikleri forumlar vardı. Hala var; ancak sosyal ağlar kadar popüler değiller elbette. ya da öyleler mi?

Sosyal ağ devi Facebook 'un Creative Labs ekibi tarafından geliştirilen yeni uygulaması Rooms, forum kültürünün hala gücünü koruduğunun göstergesi aslına bakacak olursanız. Elbette gelişen internet kültürüyle birlikte forumlar da gelişecekti, öyle veya böyle. Peki Rooms uygulaması nasıl özellikler getiriyor?

Facebook Rooms 'u foruma en çok yaklaştıran özelliği, gerçek isim kullanma zorunluluğunu ortadan kaldırması. Dilediğimiz nick ile kullanabiliyoruz Rooms 'u. Yaptığımızsa şu: İlgi duyduğumuz herhangi bir konuyla ilgili bir oda açıyor, bu konuya ilgi duyan diğer kullanıcıları da dilersek bu odaya ekliyoruz (tabi ilgi duymayanları da ekleyebiliriz). Odalarda yalnızca metin değil, fotoğraf ve video paylaşımı da yapılabiliyor. Odamıza, dilediğimiz kapak fotoğrafını eklemek de mümkün.

Şimdilik yalnızca iOS platformuna çıkan ve ABD ile BK üzerinden erişilebilen Rooms 'un, yakın zamanda Türkiye'de de kullanıma gireceği tahmin ediliyor. O zaman gelene kadar takip ettiğimiz forumlara devam…

Facebook'un hayat kurtaran özelliği "Ben Güvendeyim" hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve belki de hayatınızı kurtaracak bir uygulama ile tanışmak için tıklayın.

Yiğit Doğru

The post Facebook Rooms Yayında! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Facebook Rooms Yayında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement