Taylor Swift, Facebook'ta Sevgili Arıyor - Son Dakika
Magazin

Taylor Swift, Facebook'ta Sevgili Arıyor

Taylor Swift, Facebook\'ta Sevgili Arıyor

Aşkta aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan ünlü şarkıcı Swift, Facebook üzerinden beğendiği kişilere 'arkadaşlık' teklifi yolluyor.

24.08.2013 06:01  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Country müziğin efsane isimleri arasında gösterilen ve sayısız Grammy ödülü alan Taylor Swift, aşk hayatında bir türlü mutluluğu yakalayamıyor. Hollywood'un en ünlü isimleriyle ilişki yaşayan ve kısa süren ilişkileri nedeniyle ismi 'kara dul'a çıkan Swift, yeni aşk arayışı için kendisine yeni bir mecra buldu: Facebook!

ARKADAŞLIK YOLLUYOR

Yoğun müzik çalışmaları nedeniyle ancak ödül törenlerinde ve galalarda yeni birileriyle tanışma fırsatı yakaladığından dert yanan ünlü şarkıcının arkadaşları, Swift hakkında şöyle konuşuyor: "Taylor için birileriyle tanışmak, yoğun çalışma programı nedeniyle kolay değil. Bu yüzden Facebook üzerinden, beğendiği kişilere 'arkadaşlık' yollamaya başladı. Şu an 'Criminal Minds' dizisinin yıldızı Matthew G. Gubler ile beraber. Zaten Matthew ile de Facebook'ta tanıştı." In Touch dergisi, Swift'in ilişkisi hakkında şöyle yazdı: "Matthew G. Gubler, önce kendisiyle arkadaş olmak isteyen kişinin Swift olduğuna inanmamış. Ancak daha sonra Swift'in kimliğinden emin olmuş. Çift ilk olarak Swift'in evinde buluşmuş ve şu an halen beraberler."

TAYLOR LAUTNER

'Twilight' serisiyle yıldızı parlayan Taylor Lautner ve Taylor Swift, 'Valentine's Day' filminin setinde tanıştı. Lautner ile ondan bir yaş büyük olan Swift, 2009 yılının Ağustos ayına kadar flört etti.

JOE JONAS

Jona's Brothers isimli grubun solisti Joe Jonas ve Taylor Swift, 2008 yılında tanıştı. Jonas, hayatına çok müdahale eden ve kıskançlık yapan Swift ile 27 saniye süren bir telefon konuşmasıyla ayrıldı.

JAKE GYLANHAAL

Taylor Swift, kendisinden yaşça büyük oyuncu Jake Gylanhaal ile 'You Belong to Me' isimli şarkısının klibinin çekimleri sırasında tanıştı. İkili, birkaç aylık beraberliğin ardından ayrıldı.

HARRY STYLES

One Direction grubunun yakışıklı solisti Harry Styles da Taylor Swift'in eski sevgililerinden biri. Styles için sık sık Londra'ya giden güzel şarkıcının, bu ilişkisi de çok uzun ömürlü olmadı.

CONOR KENNEDY

Kennedy Ailesi'nin veliahtlarından Conor Kennedy ve Swift, geçen yaz birlikteydi. Swift, sevgilisine yakın olabilmek için yaşadığı yerden bir ev satın aldı. Ancak bu ilişki kısa süre içinde sona erdi.

ED SHEEN

1991 doğumlu İngiliz şarkıcı Ed Sheen ve Taylor Swift, kısa bir süre flört etti ancak çift, birkaç hafta içinde ilişkilerine son verdi. İki ünlü şarkıcı, şu an birbirlerine selam bile vermiyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Taylor Swift, Facebook'ta Sevgili Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement