Facebook'a Ölmek İstediğini Yazan Adam Başından Vurularak Öldürüldü - Son Dakika
Yaşam

Facebook'a Ölmek İstediğini Yazan Adam Başından Vurularak Öldürüldü

Facebook\'a Ölmek İstediğini Yazan Adam Başından Vurularak Öldürüldü

Konya'da 36 yaşındaki Emrullah Bingöl'ü, başından tabancayla vurarak öldüren inşaat işçisi 28 yaşındaki İyap Güzel, eşinin adına aldığı otobüs bileti sayesinde İzmir'e giderken yakalandı.

19.06.2016 12:35  Güncelleme: 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli ilçesinde 36 yaşındaki Emrullah Bingöl'ü, başından tabancayla vurarak öldüren inşaat işçisi 28 yaşındaki İyap Güzel, eşinin adına aldığı otobüs bileti sayesinde İzmir'e giderken yakalandı. Öldürülen Bingöl'ün, olaydan bir gün önce gece yarası sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında, "Bu gece benim son gecem olmasını yine diliyorum." diye yazması dikkat çekti.

BAŞINDAN VURARAK KAÇTI

Olay, dün öğle saatlerinde ilçeye yaklaşık 8 kilometre uzaklıktaki gazinolar bölgesinde dün meydana geldi. Sürekli gazinoların olduğu bölgede vakit geçirdiği öne sürülen Emrullah Bingöl, iddiaya göre, gazinoda konsamatris olarak çalışan hoşlandığı Y.T.'ye evli ve bir çocuk babası İyap Güzel'inde ilgi göstermesi üzerine ikili arasında husumet başladı. Bingöl, iddiya göre dün gazinoya yakın bir yerdeki inşaatta çalışan İyap Güzel'in yanına gelerek, Y.T.'nin peşini bırakmasını söyleyip Güzel'in üzerine av tüfeğiyle ateş açtı. Açılan ateş sonucu şans eseri Güzel ve yanında çalışan 4 arkadaşı yara almadı. Bu duruma sinirlenen Güzel de otomobilinden tabancayı alıp Bilgöl'ü, başından vurup kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan Bingöl, çağrılan sağlık görevlileri tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

EŞİ ADINA BİLET ALMIŞ

Olayın ardından çalışma başlatan Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri İyap Güzel'in eşinin adına Konya'dan İzmir'e otobüs bileti aldığı bilgisine ulaştı. Otobüsün peşinden giden polis, Kadınhanı ilçesi girişinde otobüsü durdurup Güzel'i gözaltına aldı. Gözaltına alındıktan sonda Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Güzel, gazetecilerin "Neden öldürdünüz?'' sorusu üzerine gülerek, "Ben esnafım o bana saldırdı. Soytarı adamın işi nedir? Fakir fukaraya bulaşmaktır. Bulaştı. Hakkını aldı. Allah büyüktür. 2 ay sonra çıkacağım." dedi. İyap Güzel, daha sonra sorgulanmak üzere Ereğli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.



ÖLMEDEN ÖNCE: BİR NEFES KALDI, ONU DA AL ALLAHIM

Emrullah Bingöl'ün olaydan bir gün önce gece yarısı, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaştığı mesajda, "Bu gece benim son gecem olmasını yine diliyorum. Çünkü hayatımda en son kaybedeceğim insanları kaybettim. İnsanlara gülüyorum, soranlara iyiyim diyorum. Ama yüreğim paramparça, çok canımı yaktılar. Duygularımı kaybettim. Deli dolu bir hayat benimki. Evet çok sevdik, sevildik o da yalan oldu. Yani filmdi bitti. Bir nefes kaldı, onu da al Allahım." yazması dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Facebook'a Ölmek İstediğini Yazan Adam Başından Vurularak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Samuray: Bu herif 2 ay sonra çıkarım diyor..Nasıl çıkacak..Yoksa akp limi..Eğer öyleyse çıkar tabi 7 16 Yanıtla
  • Hansel: adam akpli nede olsa 2 ay yatar cıkar 5 10 Yanıtla
  • Osman: Umarım hakim ve savcı 2 ay sonra çıkarım lafını duyar ve 3 ay sonra çıkarır bari çünkü alt tarafı adam öldürmüş nolmuş ya sakız çalsaydı aman Allahım ülkemizin en büyük suçu sakız çalmak...! 13 0 Yanıtla
  • Kafkasli 08: Allahın çok sevdigi kuluymuş son duasini kabul etti 11 2 Yanıtla
  • hüso: konyanın ayıları işte 4 0 Yanıtla
  • vvvvvv: Olmek isteyeni oldurdugu icin denetimli serbest 3 0 Yanıtla
  • ccc: adana 2 0 0 Yanıtla
  • Üniversite Mezunu Genç Gazeteci, Köyünde Çiftçilik Yaparak Ailesine ve Köy Halkına Katkıda Bulunuyor
    12:04 Üniversite Mezunu Genç Gazeteci, Köyünde Çiftçilik Yaparak Ailesine ve Köy Halkına Katkıda Bulunuyor

    Sivas'ın merkeze bağlı Yaramış köyünde yaşayan Ahmet Almalı, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra köyüne dönerek baba toprağını işlemeye başladı. Gazetecilik alanında eğitim gören Almalı, iş aramak yerine köyünde tarımsal faaliyetlerini sürdürmeyi tercih etti. Baba toprağını işlemek, aile geleneğine uygun bir adım olduğu kadar Almalı için de büyük bir gurur kaynağı. Üniversite mezunu genç çiftçi, üretim yaparak hem ailesine hem de köy halkına katkıda bulunmayı hedefliyor.

  • Tokat'ta meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
    12:03 Tokat'ta meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

    Tokat'ta saat 01.06'da meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri AFAD tarafından paylaşıldı. Deprem, Sulusaray ilçesinde merkez üssü olarak kaydedildi ve Sivas ile Yozgat illerinde de hissedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, deprem anında büyükbaş hayvanların ayağa kalktığı ve bakkal tezgahından gelen sesin ardından sarsıntının yaşandığı görüldü. Deprem sonucunda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

  • Özel birey Veli Can için renkli doğum günü kutlaması
    11:55 Özel birey Veli Can için renkli doğum günü kutlaması

    Kocaeli'nin Derince ilçesinde özel birey Veli Can Öndeş için düzenlenen doğum günü kutlamasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe'nin de katıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

  • Eskişehir'de Porsuk Çayı çevresinde farelerin çokluğu endişe yaratıyor
    11:54 Eskişehir'de Porsuk Çayı çevresinde farelerin çokluğu endişe yaratıyor

    Eskişehir'de Porsuk Çayı'nın çevresinde görülen fareler, özellikle köprünün ayaklarında yoğunlaşarak esnafı ve vatandaşları tedirgin ediyor. Fareler, çevreye bırakılan buğday, ekmek ve pirinç gibi ürünlerle besleniyor. Vatandaşlar, yetkililerden fare popülasyonunun kontrol altına alınması için önlem alınmasını talep ediyor.

  • Malatya İl Müftülüğüne atanan Ramazan Dolu için cübbe giyme programı düzenlendi
    11:53 Malatya İl Müftülüğüne atanan Ramazan Dolu için cübbe giyme programı düzenlendi

    Malatya İl Müftülüğüne atanan Ramazan Dolu için cübbe giyme programı düzenlendi. Vali Ersin Yazıcı, devir teslim programında yeni görevlere başlayacak olan Dolu'ya başarılar diledi. Yazıcı, geçen yıl yaşanan depremin şehirde olumsuz etkiler bıraktığını belirterek, Müftülük çalışanlarının bu sorumluluğu taşımaya devam edeceğine inandığını söyledi. Programda, Şahin Yıldırım tarafından Dolu'ya cübbesi giydirildi.

  • Yaya geçidinde tırın altında kalan kişi hastaneye sevk edildi
    11:52 Yaya geçidinde tırın altında kalan kişi hastaneye sevk edildi

    Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaya geçidinde tırın altında kalan bir kişi itfaiye ekiplerince çıkartılıp, hastaneye sevk edildi. Şehir içi trafiğine çıkışı yasak olan saatler arasında tır ile seyir halinde olan sürücüye 690 TL para cezası uygulandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Başlıyor
    11:51 Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Başlıyor

    Şahinbey Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği, 20-28 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek. Etkinliklerde çocuk müzikalleri, tiyatrolar ve sinemalar yer alacak.

  • Öğretmen, Heimlich manevrasıyla nefes borusuna şeker kaçan öğrenciyi kurtardı
    11:49 Öğretmen, Heimlich manevrasıyla nefes borusuna şeker kaçan öğrenciyi kurtardı

    Isparta'da Hafız Demiralay İlkokulu'nda öğretmen Özlem Kara, aldığı acil müdahale eğitimi sonrasında okulunda nefes borusuna şeker kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenin başarısını paylaşarak, 'İlk yardım hayat kurtarır' dedi. Öğretmen Kara, eğitim sayesinde öğrencisine panik yapmadan müdahale edebildiğini ve hayatını kurtarabildiğini söyledi.

  • Adıyaman'da trafik polisleri motosiklet sürücülerini kask takmaları konusunda uyardı
    11:48 Adıyaman'da trafik polisleri motosiklet sürücülerini kask takmaları konusunda uyardı

    Adıyaman'da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube ekipleri, Demokrasi Parkı, Atatürk Bulvarı, Gölebatmaz, Gökkuşağı caddelerinde motosiklet sürücülerini kask takmaları konusunda uyardı. Komiser Yardımcısı Mehmet Bakır, kask takmanın önemini vurgulayarak, yaz aylarında motosiklet kullanımının arttığını ve trafik timlerinin sürücülere kask takmaları konusunda uyarılarını yineledi.

  • Erzincan'da başıboş köpeklerin saldırısında 7 koyun telef oldu
    11:37 Erzincan'da başıboş köpeklerin saldırısında 7 koyun telef oldu

    Erzincan'ın Işıkpınar Mahallesinde bir çiftliğe giren başıboş köpek sürüsü, 7 koyunu telef etti. Çiftçi Erdem Bayram, zararını Tarım İl Müdürlüğü'ne bildirdi ve yetkililerden yardım istedi.

  • Altıeylül Belediyesi, askere gidecek gençlere özel program düzenledi
    11:37 Altıeylül Belediyesi, askere gidecek gençlere özel program düzenledi

    Altıeylül Belediyesi, vatani görevini yapmak için askere gidecek gençlere yönelik özel bir program düzenledi. Belediye Başkanı Hakan Şehirli, gençlerle bir araya gelerek hayırlı tezkereler diledi.

  • Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı
    11:29 Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı

    Merkeze bağlı Yeniköy Mahallesi'ndeki bir apartmanın balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesi üzerine inceleme başlatıldı. Olayı fark eden ev sahibi, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı ve mermi çekirdeğini emniyete götürdü. Ev sahibi, balkonda oturamama korkusu yaşadığını ve insanları duyarlı olmaya çağırdı.


Advertisement