Facebook'tan Vedalaşıp Pompalı Tüfekle İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Facebook'tan Vedalaşıp Pompalı Tüfekle İntihar Etti

Facebook\'tan Vedalaşıp Pompalı Tüfekle İntihar Etti

Ahmetli'de yaşayan 21 yaşındaki Mücahit Ayvazoğlu, henüz bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu çenesine dayadığı tüfeğin tetiğini çekerek yaşamına son verdi.

30.09.2014 11:01  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Ahmetli İlçesi'nde yaşayan 21 yaşındaki Mücahit Ayvazoğlu, henüz bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu çenesine dayadığı pompalı tüfeğin tetiğini çekerek yaşamına son verdi. Ayvazoğlu'nun intiharından önce Facebook'taki hesabına "Herkese elveda, Allah'a emanet, ben hakkımı helal ettim herkese" yazdığı görüldü.

Özel bir şirkette çalışan elektrik teknisyeni Mücahit Ayvazoğlu, henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. Ayvazoğlu, dün saat 23.00 sıralarında, Ahmetli İlçesi Barbaros Mahallesi 100'üncü Yıl Caddesi 25 numaradaki, ailesiyle birlikte yaşadığı evde yalnız olduğu sırada, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabına "Herkese elveda, Allah'a emanet, ben hakkımı helal ettim herkese" yazıp çenesine dayadığı pompalı tüfeğin tetiğini çekti. Silah sesi üzerine eve koşan komşuları, Ayvazoğlu'nu kanlar içinde yerde yatarken buldu. Durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Ayvazoğlu'nun olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis tarafından yapılan olay yeri incelemesi sonrası Ayvazoğlu'nun cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ailesi, yakın arkadaşları ve komşuları, Ayvazoğlu'nun ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirip gözyaşı döktü.

Yaklaşık üç ay önce askerden dönen Ayvazoğlu'nun neden intihar ettiğinin araştırıldığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Facebook'tan Vedalaşıp Pompalı Tüfekle İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • melih: Sözün bittiği an... 0 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement