Facebook, Teşekkür Et'i Duyurdu - Son Dakika
Teknoloji

Facebook, Teşekkür Et'i Duyurdu

Facebook, Teşekkür Et\'i Duyurdu

Facebook'un yeni duyurduğu Teşekkür Et yeniliği sayesinde kullanıcılar, istediği kişilere kişiselleştirilmiş videolar gönderebiliyor.

13.11.2014 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Bu yıl içerisinde dev sosyal ağ Facebook, 10. yılına özel olarak kullanıcılarına hatıralarını tazeleten video özelliğini yayınlamıştı. Anlaşılan Facebook, bu söz konusu özellik ile yakaladığı başarıyı benzer çalışmalarla devam ettirmeyi planlıyor. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Facebook, son olarak 'Teşekkür Et' özelliğini duyurdu.


'Say Thanks' adını taşıyan bu yenilik sayesinde kullanıcılar, istediği arkadaşlarına kişiselleştirilmiş teşekkür videosu gönderebiliyor. Kişiselleştirilmiş videolar hazırlama ve bu videoları sevdiğiniz arkadaşlarınıza gönderebilme fırsatı sunan bu yeni özellik, şu anda mobil ve masaüstü sürümlerinde kullanılabiliyor. Bunun için ilk olarak hazırlanan sayfada istenilen kişinin seçilmesi gerekiyor. Ardından birden fazla tema seçeneği ve fotoğraflar ayarlanarak kişiselleştirilmiş video hazırlanıyor. Son olarak da paylaşım gerçekleşiyor.


Facebook'un yeni duyurduğu yenilik için buraya tıklayın.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Facebook, Teşekkür Et'i Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement